Sta je op het punt een artikel te publiceren op Cell Press?

Dit is een geweldig moment voor iedereen in een wetenschappelijke carrière. Na jaren van hard werken is het altijd een beloning om je resultaten te publiceren in een prestigieus wetenschappelijk tijdschrift.

Op dit moment heb je waarschijnlijk gemerkt dat je een grafisch abstract moet maken voor Cell Press, toch? Soms is dit geen gemakkelijke taak voor wetenschappers. Wij zijn niet gewend om na te denken over vormgeving, beeldopbouw en ordening.

Om u hierbij te helpen hebben wij deze handleiding voor u gemaakt, waarin informatie uit de Cell Press Guidelines en ontwerptips van Let op de grafiek.

Waarom heb ik eigenlijk een grafische samenvatting nodig?

Cell Press definieert grafisch abstract als een "een afbeelding op één paneel dat is ontworpen om de lezers onmiddellijk inzicht te geven in de boodschap van de krant." De bedoeling ervan is het bladeren aan te moedigen en interdisciplinaire wetenschap te bevorderen. Bovendien helpt het de lezers om snel te identificeren welke papers die het meest relevant zijn voor hun onderzoeksinteresses.

Een grafische samenvatting is een visuele voorstelling van de hoofdpunten van uw werk. Het stelt de lezer in staat in een eerste oogopslag een samenvatting van uw werkstuk te zien en vervolgens te besluiten het te lezen - of niet.. In een wereld waarin niemand tijd te verliezen heeft plus een halvemaanvormige oceaan van beschikbare informatie, moet u assertief en aantrekkelijk zijn om uw publiek te bereiken.

Kijk naar dit voorbeeld van een grafische samenvatting gemaakt door een mind the graph gebruiker in een artikel over de ziekte van Alzheimer:

Mooi en informatief, toch? Om meer gebruikerscijfers te zien die zijn gemaakt met behulp van Mind the Graph's platform check onze Mind the Graph Experience Blog artikelen.

In Mind the Graph Experience Blog artikelen verzamelen we veel figuren uit gepubliceerde artikelen, met een korte uitleg over de hoofdgedachte van de figuur.

Klik hier om te beginnen met Mind the Graph, de Graphical Abstract Maker

Richtlijnen voor grafische samenvattingen van Cell Press 

Stap één | Basisrichtlijnen

 • Uw afbeelding moet 1200 vierkante pixels zijn bij 300 dpi in pdf-, jpeg- of tiff-formaat.
 • Visuele identiteit: Zij bevelen het gebruik aan van kleuren die consistent zijn met en complementair aan de kleuren die op de website van Cell Press worden gebruikt. Sterk verzadigde, primaire kleuren kunnen afleiden.
 • Lettertype: Gebruik Arial, 12-16 punten. De grafische samenvatting is een visuele creatie, dus gebruik NIET te veel tekst, alleen het noodzakelijke. Gebruik weinig woorden en de aanbevolen grootte omdat kleinere lettertypes zal online niet in aanmerking komen.
 • De grafische samenvatting moet verschillen van de andere diagrammen in je paper.

Op Let op de grafiek kunt u het canvas 1200×1200 instellen en downloaden met 300dpi in pdf-formaat. Zo kunt u de hele grafische samenvatting maken met behulp van mind the graph. Het is een goed idee om tijd te besparen en een zeer professionele grafische samenvatting voor uw publicatie te maken.

voorbeeld_162368 (1)

Stap twee | Inhoud 

Focus op nieuwe bevindingen - de belangrijkste informatie van je paper.

Rangschik de informatie en houd in gedachten dat een grafisch overzicht is bedoeld om de lezer direct inzicht te geven in de boodschap van het artikel.

Je moet de basis informeren en de lezer aantrekken voor meer informatie.

 • Geen enkel type gegevensitem opnemen, alle inhoud moet in grafische vorm zijn
 • Benadruk de nieuwe bevindingen uit het huidige artikel en vermijd details uit eerdere literatuur.
 • Vermijd de opneming van elementen die meer speculatief zijn (tenzij het speculatieve karakter visueel duidelijk kan worden gemaakt).

U kunt daar hier meer over lezen.

voorbeeld_174520

 

Stap drie | Regeling 

Illustraties, foto's, kleuren en andere visuele elementen zijn een bondgenoot om de grafische samenvatting zowel esthetisch als door de aandacht van de lezer richten op belangrijke punten. De grafische samenvatting vertelt een verhaal. U kunt flow creëren door stappen in een proces te verbinden met een lijn, of door pijlen te gebruiken om lezers naar de volgende stap te wijzen.

 • een duidelijk begin en einde hebben, "lezen" van boven naar beneden of van links naar rechts
 • Geef een visuele indicatie van de biologische context van de afgebeelde resultaten (subcellulaire locatie, weefsel- of celtype, soort,
  enz.)
 • Eén proces benadrukken of één punt duidelijk maken
 • Wees vrij van afleidende en rommelige elementen
beeld (1)

Alle illustraties van Mind the Graph hebben een ontwerppatroon, zodat je ze kunt mengen en een harmonische creatie kunt maken. Probeer verschillende kleuren, lettertypes en verander de grootte van de elementen om mogelijke arrangementen te zien. U kunt ook fotografie of een afbeelding van een grafiek uploaden om uw grafische samenvatting te vervolledigen.

Klik hier om te beginnen met Mind the Graph, de Graphical Abstract Maker

Wilt u tijd besparen? Begin met sjablonen

Je vindt grafische abstracte sjablonen op mind the Graph. Zo hoef je niet met een leeg canvas te beginnen. Kies degene die u het leukst vindt en esit om uw inhoud in te voegen. U kunt ook de paginagrootte aanpassen aan de richtlijnen van de celpers grafisch abstract, de illustraties wijzigen en aanpassen zoals u wilt.

Gratis gebruikers kunnen de sjablonen visualiseren, maar niet bewerken. Als u een gratis gebruiker bent, kunt u het sjabloon gebruiken als inspiratie voor uw creatie of upgrade uw plan om toegang te krijgen tot alle functies van Mind the Graph.

let op de grafiek wetenschappelijke illustraties
logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen