Oletko julkaisemassa artikkelia Cell Pressissä?

Tämä on hieno hetki kaikille tieteellistä uraa tekeville. Vuosien kovan työn jälkeen on aina palkitsevaa julkaista tulokset arvostetussa tiedelehdessä.

Tässä vaiheessa olet varmaan huomannut, että sinun on luotava graafinen tiivistelmä Cell Pressille, eikö niin? Joskus tämä ei ole helppo tehtävä tutkijoille. Emme ole tottuneet miettimään muotoilua, kuvien sommittelua ja järjestelyä.

Tätä varten olemme luoneet tämän ohjeen, jossa yhdistämme Cell Press Guidelines -julkaisun tietoja ja suunnitteluvinkkejä osoitteesta Huomioi kuvaaja.

Miksi tarvitsen ylipäätään graafisen tiivistelmän?

Cell Press määrittelee graafisen abstraktin seuraavasti "yksipaneelinen kuva, jonka tarkoituksena on antaa lukijalle välitön käsitys lehden viestistä." Sen tarkoituksena on kannustaa selailuun, edistää tieteidenvälistä oppimista. Lisäksi se auttaa lukijoita tunnistamaan nopeasti, mitkä artikkelit ovat heidän tutkimusintressiensä kannalta olennaisimmat.

Graafinen tiivistelmä on visuaalinen esitys työsi pääkohdasta. Sen avulla lukija näkee ensisilmäyksellä tiivistelmän työstäsi ja voi sitten päättää, lukeeko hän sen vai ei.. Maailmassa, jossa kenelläkään ei ole aikaa tuhlattavaksi ja jossa on tarjolla puolikuun puoliväliä täynnä tietoa, sinun on oltava vakuuttava ja houkutteleva tavoittaaksesi yleisösi.

Katso tätä esimerkkiä mind the graph -käyttäjän luoma graafinen tiivistelmä Alzheimerin tautia käsittelevässä artikkelissa:

Kaunis ja informatiivinen, eikö? Jos haluat nähdä lisää Mind the Graph:n alustan avulla luotuja käyttäjälukuja, tutustu Mind the Graph Experience Blogin artikkeleihin.

Mind the Graph Experience -blogin artikkeleihin on koottu monia julkaistujen artikkelien lukuja, joissa on lyhyt selitys kuvion pääajatuksesta.

Klikkaa tästä aloittaaksesi Mind the Graph:n, Graphical Abstract Makerin käytön.

Cell Pressin graafisen tiivistelmän ohjeet 

Vaihe yksi | Perusohjeet

 • Kuvan on oltava neliönmuotoinen 1200 pikseliä ja 300 dpi:n tarkkuudella pdf-, jpeg- tai tiff-muodossa.
 • Visuaalinen identiteetti: Ne suosittelevat sellaisten värien käyttöä, jotka ovat yhdenmukaisia ja täydentävät Cell Pressin verkkosivustolla käytettyjä värejä. Voimakkaasti kylläiset, primäärivärit voivat häiritä.
 • Fontti: Arial, 12-16 pistettä. Graafinen tiivistelmä on visuaalinen luomus, joten älä käytä liikaa tekstiä, vaan vain tarpeellista. Käytä vähän sanoja ja suositeltua kokoa, koska pienemmät fontit ei ole oikeutettu osallistumaan verkossa.
 • Graafisen tiivistelmän on oltava erilainen kuin muut paperin kaaviot.

Osoitteessa Huomioi kuvaaja voit asettaa kankaalle 1200×1200 ja ladata sen 300dpi:nä pdf-muodossa. Joten voit luoda koko graafisen abstraktin käyttämällä mind the graph. Se on hyvä idea säästää aikaa ja luoda erittäin ammattimainen graafinen tiivistelmä julkaisuasi varten.

preview_162368 (1)

Vaihe kaksi | Sisältö 

Keskity uusiin havaintoihin - paperisi tärkeimpiin tietoihin.

Aseta tiedot tärkeysjärjestykseen ja pidä mielessä, että graafisen tiivistelmän tarkoituksena on antaa lukijalle välitön käsitys siitä, mikä on tutkielman tärkein viesti.

Sinun on kerrottava perusasioista ja houkuteltava lukijaa hakemaan lisätietoja.

 • Älä sisällä minkäänlaisia tietoja, vaan kaiken sisällön on oltava graafisessa muodossa.
 • Korostetaan tämän tutkimuksen uusia tuloksia ja vältetään aiemmasta kirjallisuudesta peräisin olevia yksityiskohtia.
 • Vältä spekulatiivisempien piirteiden sisällyttämistä (ellei spekulatiivisuutta voida osoittaa visuaalisesti).

Voit lukea siitä lisää täältä.

preview_174520

 

Vaihe kolme | Järjestäminen 

Kuvitukset, valokuvat, värit ja muut visuaaliset elementit ovat liittolaisia, jotka parantavat graafista abstraktia sekä esteettisesti että tekemällä siitä lukijan huomion suuntaaminen kiinnostaviin kohtiin. Graafinen tiivistelmä kertoo tarinan. Voit luoda virtauksen yhdistämällä prosessin vaiheet viivalla tai osoittamalla lukijalle seuraavaa vaihetta nuolilla.

 • selkeä alku ja loppu, "lukeminen" ylhäältä alas tai vasemmalta oikealle.
 • Esitä visuaalinen osoitus kuvattujen tulosten biologisesta kontekstista (alisolujen sijainti, kudos- tai solutyyppi, laji),
  jne.)
 • Korosta yhtä prosessia tai tee yksi asia selväksi
 • Ei saa olla häiritseviä ja sekavia elementtejä.
kuva (1)

Kaikki kuvitukset Mind the Graph on suunnittelumalli, jotta voit sekoittaa niitä ja saada aikaan harmonisen luomuksen. Kokeile eri värejä, fontteja ja muuta elementtien kokoa nähdäksesi mahdolliset järjestelyt. Voit myös ladata valokuvan tai kuvan taulukosta täydentämään graafista abstraktia.

Klikkaa tästä aloittaaksesi Mind the Graph:n, Graphical Abstract Makerin käytön.

Haluatko säästää aikaa? Aloita malleista

Löydät graafisia abstrakteja malleja osoitteesta mind the Graph. Näin sinun ei tarvitse aloittaa tyhjältä kankaalta. Valitse niistä se, josta pidät eniten, ja esit lisätä sisältöäsi. Voit myös muokata sivun kokoa sopivaksi solupainon graafisen abstraktin ohjeisiin, muuttaa kuvitusta ja muokata haluamallasi tavalla.

Ilmaiskäyttäjät voivat visualisoida malleja, mutta eivät muokata niitä. Jos olet ilmainen käyttäjä, voit käyttää mallia inspiraationa luomiseen tai päivitä liittymäsi, jotta saat käyttöösi kaikki Mind the Graph:n ominaisuudet.

mind the graph tieteelliset kuvitukset
logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit