Visuaalisesti houkuttelevan ja tieteellisesti täsmällisen graafisen tiivistelmän, infografiikan tai esityksen luominen ei ole helppo tehtävä.  Meillä on kirjasto, jossa on tuhansia tieteellisiä kuvituksia, lähinnä biotieteistä, jotka auttavat tutkijoita parantamaan viestintää.

Kaunis kuvitus ei kuitenkaan korjaa kaikkea. Sen on oltava hyvin sijoitettu ja sovitettava yhteen luomuksesi muiden elementtien kanssa.
Siksi pääkuvitusten lisäksi löydät alustamme kautta useita taustoja, muotoja, kuvakkeita ja toissijaisia kuvituksia. Voit käyttää luovuuttasi kokeillaksesi erilaisia yhdistelmiä ja valitaksesi parhaan.

Olemme tehneet ohjeen, joka auttaa sinua löytämään parhaan tavan yhdistää taustoja, muotoja ja kuvituksia maiseman luomiseksi. Valitsimme luontoteeman, mutta voit käyttää vinkkejä luodaksesi graafisen abstraktin tai infograafin tutkimusalastasi.

preview_35079

 

Katso opetusvideo ja anna mielikuvituksellesi vapaat kädet:

 

 

 

 

Meillä on Youtube-kanava oppaita, vinkkejä ja graafisia abstrakteja esimerkkejä. Tilaa ja katso uusia videoita joka viikko.

Jos et löydä tarvitsemaasi kuvitusta, kirjoita osoitteeseen contact@mindthegraph.com ja pyydä uutta kuvitusta. Me luomme kuvituksia tilauksesta tilaajillemme. Pyyntösi jälkeen kuvituksesi on valmis muutaman päivän kuluttua. Näet kaikki Mind the Graph-tilaajan edut. täällä

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit