Att skapa ett grafiskt abstrakt, en infografik eller en presentation som är visuellt attraktiv och vetenskapligt korrekt är ingen lätt uppgift.  Vi har ett bibliotek med tusentals vetenskapliga illustrationer, främst inom biovetenskap, för att hjälpa forskare att förbättra sin kommunikation.

Men en vacker illustration löser inte allt. Den måste vara välplacerad och matcha de andra elementen i din kreation.
Förutom huvudillustrationerna kan du därför använda vår plattform för att hitta flera bakgrunder, former, ikoner och sekundära illustrationer. Du kan använda din kreativitet för att prova olika kombinationer och välja den bästa.

Vi har gjort en handledning för att hjälpa dig att hitta det bästa sättet att kombinera bakgrunder, former och illustrationer för att skapa ett landskap. Vi valde ett naturtema, men du kan använda tipsen för att skapa ett grafiskt abstrakt eller en infografik om ditt forskningsområde.

förhandsgranskning_35079

 

Titta på instruktionsvideon och låt fantasin flöda:

 

 

 

 

Vi har en Youtube-kanal med handledning, tips och grafiska abstrakta exempel. Prenumerera för att se nya videor varje vecka.

Om du inte hittar den illustration du behöver kan du skriva till contact@mindthegraph.com och begära en ny. Vi skapar illustrationer på begäran till våra prenumeranter. Efter din förfrågan tar det några dagar innan din illustration är klar. Du kan se alla fördelar med att vara en Mind the Graph-prenumerant här

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar