At skabe et grafisk abstrakt, en infografik eller en præsentation, der er visuelt attraktiv og videnskabeligt præcis, er ikke en let opgave.  Vi har et bibliotek med tusindvis af videnskabelige illustrationer, primært inden for biovidenskab, som hjælper forskere med at forbedre deres kommunikation.

Men en smuk illustration løser ikke alt. Den skal være velplaceret og matche de andre elementer i din kreation.
Derfor kan du på vores platform ud over hovedillustrationerne finde flere baggrunde, former, ikoner og sekundære illustrationer. Du kan bruge din kreativitet til at prøve forskellige kombinationer og vælge den bedste.

Vi har lavet en tutorial, der hjælper dig med at finde den bedste måde at kombinere baggrunde, former og illustrationer på for at skabe et landskab. Vi har valgt et naturtema, men du kan bruge tipsene til at skabe et grafisk abstrakt eller en infografik om dit forskningsområde.

preview_35079

 

Se instruktionsvideoen, og lad fantasien få frit løb:

 

 

 

 

Vi har en youtube-kanal med tutorials, tips og grafiske abstrakte eksempler. Abonner for at se nye videoer hver uge.

Hvis du ikke finder den illustration, du har brug for, skal du bare skrive til contact@mindthegraph.com og bede om en ny. Vi skaber Illustrationer på forespørgsel til vores abonnenter. Efter din anmodning tager det et par dage, før din illustration er klar. Du kan se alle fordelene ved at være abonnent på Mind the Graph her

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner