I den afsluttende materialestadie af din opgave vil de fleste Cell Press-tidsskrifter vil bede om et grafisk resumé. Det kan være en barriere, hvis man er videnskabsmand og ikke designer. Det er ikke let at finde smukke og videnskabeligt præcise illustrationer af cellesignalveje.  Men hvis du er Mind the Graph-bruger, skal du ikke bekymre dig, for vi har specifikke kategorier for cellemembraner, biomolekyler og biokemi. På den måde kan du nemt lave dit grafiske abstract eller din præsentation.

Annemarie Tompsen skrev en fantastisk artikel af grafiske abstracts i Cell Press-tidsskrifter. Ifølge forfatteren:

Det grafiske abstract er et billede med et enkelt panel, der er designet til at give læserne et øjeblikkeligt overblik over de vigtigste resultater i din artikel. Når der er dusinvis af artikler, som læserne kan vælge imellem, tiltrækker denne visuelle komponent et publikum til din artikel hurtigere end et skriftligt abstract kan. Dette billede skal være kortfattet og let at læse. Så læserne kan absorbere kernebudskabet i din artikel med blot et enkelt blik.

 

Brug af cellemembraner til at vise cellesignalering

 

Du kan bruge en illustration af en cellemembran til at skabe en cellebaggrund, og derefter kan du tilføje alle kanaler, receptorer og molekyler til din kreation.

Vi har lavet en videovejledning, der hjælper dig med at lave dit grafiske resumé af cellebiologi, molekylærbiologi og biokemi:

 

 

Illustrationer af cellemembraner er vigtige for at skabe et grafisk abstrakt af cellesignalering. På vores platform finder du flere stilarter og formater af cellemembraner. Bare vælg din favorit og start din kreation.

 

blog d

Og hvis du er abonnent, behøver du ikke at starte fra et hvidt lærred, hvis du ikke har lyst. Vi har skabeloner til grafiske abstracts inden for celle- og molekylærbiologi. Bare se og vælg din favorit.

 

 Hvis du ikke er bruger af Mind the Graph, kan du starte gratis i dag. Hvis du allerede er gratis bruger og ønsker en ubegrænset konto, har vi særlige priser til dig.

infographic63724-3

 

 

 

 

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner