Tijdens de laatste fase van je werkstuk, de meeste Cell Press tijdschriften vragen om een grafisch abstract. Dit kan een belemmering zijn als je een wetenschapper bent en geen ontwerper. Het is niet gemakkelijk om mooie en wetenschappelijk accurate illustraties van celsignaleringswegen te vinden.  Maar, als je een Mind the Graph gebruiker bent, maak je geen zorgen, we hebben specifieke categorieën van celmembranen, biomoleculen en biochemie. Op deze manier kunt u uw grafische samenvatting of presentatie gemakkelijk.

Annemarie Tompsen schreef een geweldig artikel van grafische samenvattingen in Cell Press tijdschriften. Volgens de auteur:

Het Graphical Abstract, een afbeelding uit één paneel, is ontworpen om lezers direct een blik te gunnen op de belangrijkste bevindingen van uw paper. Wanneer er tientallen papers zijn waaruit lezers kunnen kiezen, trekt deze visuele component een publiek sneller naar uw paper dan een geschreven abstract dat kan. Dit beeld moet beknopt en gemakkelijk te lezen zijn. Zodat lezers de kernboodschap van uw paper in één oogopslag kunnen opnemen.

 

Celmembranen gebruiken om celsignalering te tonen

 

Je kunt een celmembraanillustratie gebruiken om een celachtergrond te maken, waarna je alle kanalen, receptoren en moleculen aan je creatie kunt toevoegen.

We hebben een videotutorial gemaakt om je te helpen bij het maken van je grafische samenvatting van celbiologie, moleculaire biologie en biochemie:

 

 

Celmembranen illustraties zijn belangrijk om een grafische samenvatting van celsignalering te maken. In ons platform vindt u verschillende stijlen en formaten van celmembranen. Kies uw favoriet en begin uw creatie.

 

blog d

Bovendien, als u een abonnee bent, hoeft u niet te beginnen met een wit canvas, als u dat niet wilt. We hebben sjablonen voor grafische samenvattingen van cel- en moleculaire biologie. Kijk maar. en kies je favoriet.

 

 Als u geen Mind the Graph gebruiker bent, kunt u vandaag gratis beginnen. Als u al een gratis gebruiker bent en wilt een onbeperkte account, hebben we speciale prijzen voor u.

infographic63724-3

 

 

 

 

logo-subscribe

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen