Een grafische samenvatting, infographic of presentatie maken die visueel aantrekkelijk en wetenschappelijk accuraat is, is geen gemakkelijke taak.  Wij hebben een bibliotheek met duizenden wetenschappelijke illustraties, vooral van biowetenschappen om wetenschappers te helpen hun communicatie te verbeteren.

Een mooie illustratie lost echter niet alles op. Hij moet goed geplaatst zijn en passen bij de andere elementen van uw creatie.
Daarom kun je op ons platform naast de hoofdillustraties ook verschillende achtergronden, vormen, pictogrammen en secundaire illustraties vinden. U kunt uw creativiteit gebruiken om verschillende combinaties te proberen en de beste te kiezen.

We hebben een tutorial gemaakt om je te helpen de beste manier te vinden om achtergronden, vormen en illustraties te combineren, om een landschap te creëren. Wij kozen voor een natuurthema, maar je kunt de tips ook gebruiken om een grafisch abstract of infographic over je onderzoeksgebied te maken.

voorbeeld_35079

 

Bekijk de instructievideo en laat je fantasie de vrije loop:

 

 

 

 

We hebben een youtube kanaal met tutorials, tips en grafische abstracte voorbeelden. Abonneer u om elke week nieuwe video's te bekijken.

Als u de illustratie die u nodig hebt niet vindt, schrijf dan naar contact@mindthegraph.com en vraag een nieuwe aan. Wij maken illustraties op aanvraag aan onze abonnees. Na uw aanvraag duurt het enkele dagen voordat uw illustratie klaar is. U ziet alle voordelen van het zijn een Mind the Graph abonnee hier

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen