Izdelava grafičnega izvlečka, infografike ali predstavitve, ki je vizualno privlačna in znanstveno natančna, ni lahka naloga.  Imamo knjižnico z več tisoč znanstvenimi ilustracijami, večinoma s področja znanosti o življenju, ki znanstvenikom pomagajo izboljšati njihovo komunikacijo.

Vendar lepa ilustracija ne popravi vsega. Biti mora dobro umeščena in se ujemati z drugimi elementi vaše stvaritve.
Zato lahko poleg glavnih ilustracij v naši platformi najdete več ozadij, oblik, ikon in sekundarnih ilustracij. S svojo ustvarjalnostjo lahko preizkusite različne kombinacije in izberete najboljšo.

Pripravili smo vadnico, ki vam bo pomagala najti najboljši način kombiniranja ozadij, oblik in ilustracij za ustvarjanje pokrajine. Izbrali smo temo narave, vendar lahko nasvete uporabite za ustvarjanje grafičnega izvlečka ali infografike o svojem raziskovalnem področju.

predogled_35079

 

Oglejte si videoposnetek z navodili in se prepustite domišljiji:

 

 

 

 

Imamo kanal youtube z navodili, nasveti in grafičnimi abstraktnimi primeri. Naročite se in si vsak teden oglejte nove videoposnetke.

Če ne najdete ilustracije, ki jo potrebujete, pišite na contact@mindthegraph.com in zahtevajte novo. Ustvarjamo ilustracije na zahtevo našim naročnikom. Po vaši zahtevi bo ilustracija pripravljena v nekaj dneh. Oglejte si vse prednosti naročništva na Mind the Graph tukaj

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge