Crearea unui rezumat grafic, a unui infografic sau a unei prezentări atractive din punct de vedere vizual și corecte din punct de vedere științific nu este o sarcină ușoară.  Avem o bibliotecă cu mii de ilustrații științifice, majoritatea din domeniul științelor vieții, pentru a-i ajuta pe oamenii de știință să-și îmbunătățească comunicarea.

Cu toate acestea, o ilustrație frumoasă nu rezolvă totul. Ea trebuie să fie bine plasată și să se potrivească cu celelalte elemente ale creației dumneavoastră.
Prin urmare, pe lângă ilustrațiile principale, pe platforma noastră puteți găsi mai multe fundaluri, forme, pictograme și ilustrații secundare. Vă puteți folosi creativitatea pentru a încerca diferite combinații și a o alege pe cea mai bună.

Am realizat un tutorial pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun mod de a combina fundaluri, forme și ilustrații, pentru a crea un peisaj. Noi am ales o temă legată de natură, dar puteți folosi sfaturile pentru a crea un rezumat grafic sau un infografic despre domeniul dvs. de cercetare.

previzualizare_35079

 

Urmăriți tutorialul video și dați frâu liber imaginației dumneavoastră:

 

 

 

 

Avem un canal youtube cu tutoriale, sfaturi și exemple grafice abstracte. Abonați-vă pentru a viziona videoclipuri noi în fiecare săptămână.

Dacă nu găsiți ilustrația de care aveți nevoie, scrieți la contact@mindthegraph.com și solicitați o nouă ilustrație. Noi creăm ilustrații la cerere abonaților noștri. După solicitarea dumneavoastră, este nevoie de câteva zile pentru ca ilustrația dumneavoastră să fie gata. Puteți vedea toate avantajele de a fi abonat Mind the Graph aici

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane