Scrierea unui articol științific este un pas foarte important în viața științifică. În cele din urmă, trebuie să comunicați bine rezultatele obținute după ani de muncă grea. Puteți avea noi date, dar trebuie să le expuneți în mod atractiv. Unele cercetări încă luptă pentru a organiza, rezuma și scrie toată munca lor de-a lungul anilor. Dacă acesta este cazul dvs., nu este necesar să vă înverșunați. Din păcate, în mod normal, cercetătorii nu sunt pregătiți să comunice.

În afară de scris, rezumatele grafice sunt mai importante acum decât oricând. Puteți să credeți că acest lucru este bun pentru a vă comunica în știință sau puteți urî ideea. În cele din urmă, mai multă muncă și nu suntem designeri (cel puțin eu nu sunt). În timp ce diverse reviste științifice solicită rezumate grafice, încercăm să creăm o imagine care să reflecte munca noastră de o manieră profesională. Nu puteți petrece mai mulți ani studiind un subiect și apoi să explicați lumii de o manieră puțin profesionistă și până la infantilă. Probabil că sunteți de acord cu mine. Dar cel mai important este cum. Cum pot să creez un rezumat grafic profesional care să reflecte munca mea grea și datele mele dragi?

Expectativa:

Captura1

Realitatea:

Captura2

Dacă sunteți un utilizator de grafice, probabil știți că avem cea mai mare bibliotecă de ilustrații științifice. Sunt mai mult de opt milioane de ilustrații științifice precise pentru a vă vizualiza cercetarea și a o face atractivă.

Captura3

Dar, așa cum vă spuneam, nu suntem designeri și uneori ilustrațiile nu sunt suficiente. Trebuie să combinăm acum și să adăugăm text, grafice, nuclee și multe altele. De aceea, nu suntem doar o bibliotecă cu ilustrații științifice. Suntem o platformă online ușor de utilizat care vă permite să vă creați rezumatul grafic de raiz.

Pe lângă toate instrumentele și funcțiile pe care le avem la dispoziție, veți găsi de asemenea modele de grafice abstracte, având în vedere graficul. În acest fel, nu este nevoie să începeți cu o pânză albă. De asemenea, puteți vizualiza toate modelele noastre grafice abstracte pentru a vă inspira. Dă o privire la câteva exemple:

Modele de farmacologie:

previzualizare_118313

Modele de biologie celulară:

previzualizare_118315

Modele de botanică: 

previzualizare_118314

Modele medicale:  Deci, cum aș putea eu, ca medic, să creez figuri atractive pentru a explica tratamentul pacienților mei? Como crio esquemas ou gráficos interessantes para minhas aulas, apresentações e trabalhos de pesquisa?

previzualizare_118316

Puteți vedea toate informațiile pe platforma noastră, veniți gratuit și experimentați. În final, sperăm să ajutăm cercetătorii să comunice lumii știința lor.

grijă cu grafica ilustrații științifice

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane