Escrever um artigo científico é um passo muito importante da vida científica. Loppujen lopuksi sinun on ilmoitettava tulokset, jotka on saavutettu pitkän työuran jälkeen. Voit saada uusia tietoja, mutta sinun on esitettävä ne järkevällä tavalla. Algumas pesquisas ainda lutam para organizar, resumir e escrever todo o seu trabalho ao longo dos anos. Jos tämä on teidän tapauksenne, ei ole syytä unohtaa sitä. Valitettavasti tiedemiehet eivät normaalisti ole kovin väsyneitä kommunikoimaan.

Escreverin lisäksi graafiset yhteenvedot ovat nykyään tärkeämpiä kuin koskaan. Voitte ajatella, että tämä on hyvä tapa kommunikoida kanssakäymisessä, tai voitte inhota ideaa. Lopulta teette enemmän työtä, emmekä ole suunnittelijoita (ainakin minä en ole). Kun monet tieteelliset aikakauslehdet esittävät graafisia yhteenvetoja, haluamme luoda kuvan, joka kuvastaa työtämme ammattimaisesti. Et voi kuluttaa useita vuosia tutkimalla asiaa ja selittää sitä sitten maailmalle hieman ammattimaisesti ja lapsellisesti. Todennäköisesti olet samaa mieltä. Mas o mais o importante é como. Miten voin laatia ammattimaisen ansioluettelon, joka kuvastaa työtäni ja ystäviäni?

Expectativa:

Captura1

Realidade:

Captura2

Se você é um userário de gráficos, provavelmente sabe que temos a maior biblioteca de ilustrações científicas. São mais de oito mil ilustrações científicas precisas para você visualizar sua pesquisa e torná-la atraente.

Captura3

Mutta, kuten sanoin, emme ole suunnittelijoita, ja usein kuvitus ei riitä. Tarkoituksena on yhdistellä ja lisätä tekstiä, kuvia, ytimiä ja kaikkea muuta. E é for isso que não somos apenas uma biblioteca com ilustrações científicas. Somos uma plataforma online de fácil utilização que lhe permite criar o seu resumo gráfico de raiz.

Kaikkien käytettävissämme olevien välineiden ja toimintojen lisäksi löydät myös tiivistettyjä graafisia malleja, jotka on laadittu gradusuunnitelman mukaisesti. Näin ollen sinun ei tarvitse hankkia leseet. Voit myös visualisoida kaikki meidän mallimme abstrakteina graafisina malleina inspiraation saamiseksi. Anna muutamissa esimerkkikuvissa yksi kuva:

Modelos de farmacologia:

preview_118313

Modelos de biologia celular:

preview_118315

Modelos de botânica: 

preview_118314

Modelos médicos:  Então, miten minä, lääkärinä, voisin luoda ymmärrettäviä kuvia selittääkseni hoitoa potilailleni? Como crio esquemas ou gráficos interessantes para minhas aulas, apresentações e trabalhos de pesquisa?

preview_118316

Você pode ver todas as informações em nossa plataforma, comece gratuitamente e experimente. E no final das contas, esperamos esudamos autamme tiedemiehiä viestimään maailmalle heidän tieteellisyydestään.

cuidado com o gráfico ilustrações científicas (tieteelliset kuvat)

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit