Lehdet pyytävät yhä useammin graafista tiivistelmää artikkelin lähettämistä varten. Mutta miksi tästä on tulossa niin tärkeää?

Tämä johtuu siitä, että graafiset tiivistelmät ovat tapa viestiä ymmärrettävästi ja helposti lähestyttävällä tavalla, ja ne ovat merkittäviä tutkimuksen kannalta, sillä ne ovat tiivistelmän lisäksi myös tapa muistaa itse tutkimus. 

Toisin sanoen graafiset tiivistelmät ovat nykyään välttämättömiä tutkijoille ja heidän julkaisuilleen. Ja nämä grafiikat voidaan tehdä monin eri tavoin. Tässä muutamia esimerkkejä:

graafinen tiivistelmägraafinen tiivistelmä Marie Curiegraafinen abstrakti sininen

Täällä Mind the Graph, meillä on paljon malleja, joita voit käyttää julkaisuusi. Voit kuitenkin luoda oman graafisen tiivistelmän alustallamme. Olemme siis erottaneet 5 vinkkiä auttaaksemme sinua tällä hetkellä:

 

ORGANISAATIO

Järjestä tiedot, jotka haluat sisällyttää. Siihen ei mahdu kaikki tutkimuksesi, muista, että se on tiivistelmä! Laita siis olennaiset asiat ja tutkimuksesi tavoitteet.

 

MUOTOJA

Etsi tapa, joka on hakusi kannalta järkevin. Kun puhumme graafisesta tiivistelmästä, voimme työskennellä grafiikan, kuvituksen, julisteen ... Monilla tavoilla, joten on tärkeää selvittää, mikä on paras muoto paperillesi.

 

SPACE

Ei ole mitään järkeä haluta laittaa kaikkea kirjallista tutkimusta eikä kaikkia tarvittavia kuvia! Muista järjestää tiedot ja rakentaa graafinen tiivistelmäsi lukemista helpottaviin tiloihin.

 

VÄRIT

Älä sekoita sitä! Tee väreistä teemasi mukaisia, mutta varo, ettei niistä tule liian voimakkaita tai liian sekavia. Tämä vaikeuttaa myös tiedon ymmärtämistä.

 

SINUN TUTKIMUKSESI

Ilman pelkoja! Tärkeintä on muistaa, kun rakennat graafista tiivistelmääsi, että tutkimus on sinun! Toisin sanoen, kukaan ei tiedä siitä enemmän kuin sinä!

 

Näillä vinkeillä voit saavuttaa hyviä tuloksia ja lisätä mahdollisuuksia päästä hyväksytyksi monissa lehdissä!

 

Ja jos haluat apua, voit  voit luottaa meihin!

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit