По време на етапа на разработване на окончателните материали за вашата работа повечето Списанията на Cell Press ще изискват графично резюме. Това може да е пречка, ако сте учен, а не дизайнер. Не е лесно да се намерят красиви и научно точни илюстрации на клетъчни сигнални пътища.  Но ако сте Mind the Graph потребител, не се притеснявайте, имаме специални категории за клетъчни мембрани, биомолекули и биохимия. По този начин можете да създадете своя графична абстракция или презентация лесно.

Annemarie Tompsen пише страхотно статия на графичен резюмета в списанията на Cell Press. Според автора:

Графично изображение с един панел Резюме има за цел да даде на читателите незабавна представа за основните изводи от статията ви. Когато има десетки документи, от които читателите могат да избират, това визуален компонент привлича аудиторията към вашия документ по-бързо, отколкото писменото резюме. Това изображение трябва да е кратко и лесно за четене. Така че читателите да могат да възприемат основното послание на вашия документ само с един поглед.

 

Използване на клетъчни мембрани за показване на клетъчната сигнализация

 

Можете да използвате илюстрация на клетъчна мембрана, за да създадете клетъчен фон, след което да добавите всички канали, рецептори и молекули към творението си.

Направихме видео урок, който ще ви помогне да създадете графично резюме на клетъчна биология, молекулярна биология и биохимия:

 

 

Илюстрациите на клетъчните мембрани са важни за създаването на графично резюме на клетъчната сигнализация. В нашата платформа ще намерите няколко стила и формата на клетъчни мембрани. Просто изберете любимия си и започнете създаването си.

 

блог d

Освен това, ако сте абонат, не е необходимо да започвате от бяло платно, ако не искате. Разполагаме с шаблони за графични резюмета по клетъчна и молекулярна биология. Просто погледнете и изберете любимия си.

 

 Ако не сте в Mind the Графика потребител, можете да започнете още днес безплатно. Ако вече сте безплатен потребител и искате неограничен акаунт, имаме специални цени за вас.

infographic63724-3

 

 

 

 

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони