Under den sista materialfasen av din uppsats kommer de flesta Cell Press-tidskrifter kommer att begära ett grafiskt sammandrag. Detta kan vara ett hinder om du är en vetenskapsman, inte en designer. Det är inte lätt att hitta vackra och vetenskapligt korrekta illustrationer av cellens signalvägar.  Men om du är en Mind the Graph användare, oroa dig inte, vi har specifika kategorier för cellmembran, biomolekyler och biokemi. På så sätt kan du skapa dina grafiskt abstrakt eller presentation enkelt.

Annemarie Tompsen skrev ett bra artikel av grafisk sammanfattningar i Cell Press-tidskrifter. Enligt författaren:

En bild med en panel, den grafiska Abstrakt är utformad för att ge läsarna en omedelbar titt på de viktigaste slutsatserna i din artikel. När det finns dussintals artiklar för läsarna att välja mellan är detta visuell komponent lockar en publik till din uppsats snabbare än vad ett skriftligt abstract kan göra. Bilden måste vara kortfattad och lättläst. Så att läsarna kan ta till sig kärnbudskapet i din uppsats med bara en blick.

 

Använda cellmembran för att visa cellsignalering

 

Du kan använda en cellmembranillustration för att skapa en cellbakgrund och sedan lägga till alla kanaler, receptorer och molekyler i din skapelse.

Vi har gjort en video handledning som hjälper dig att skapa din grafiska sammanfattning av cellbiologi, molekylärbiologi och biokemi:

 

 

Illustrationer av cellmembran är viktiga för att skapa en grafisk sammanfattning av cellsignalering. I vår plattform hittar du flera stilar och format av cellmembran. Välj bara din favorit och börja skapa.

 

blogg d

Dessutom, om du är prenumerant behöver du inte börja från en vit duk, om du inte vill. Vi har mallar för grafiska sammanfattningar av cell- och molekylärbiologi. Titta bara och välj din favorit.

 

 Om du inte är en Mind the Graph-användare kan du börja idag gratis. Om du redan är en gratisanvändare och vill ett obegränsat konto har vi specialpriser för dig.

Infografik63724-3

 

 

 

 

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar