Er du ved at udgive en artikel på Cell Press?

Det er et stort øjeblik for alle i en videnskabelig karriere. Efter mange års hårdt arbejde er det altid givende at udgive sine resultater i et prestigefyldt videnskabeligt tidsskrift.

I dette øjeblik har du sikkert bemærket, at du er nødt til at lave et grafisk abstract til Cell Press, ikke? Nogle gange er det ikke en nem opgave for forskere. Vi er ikke vant til at tænke på design, billedkomposition og arrangement.

For at hjælpe dig med dette har vi lavet denne vejledning til dig, der kombinerer information fra Cell Press Guidelines og designtips fra Pas på grafen.

Hvorfor har jeg overhovedet brug for et grafisk abstrakt?

Cell Press definerer grafisk abstrakt som en "Et billede i ét panel, der er designet til at give læserne en umiddelbar forståelse af avisens budskab." Hensigten er at opfordre til browsing og fremme tværfaglig forskning. Desuden hjælper det læserne med hurtigt at identificere, hvilke artikler der er mest relevante for deres forskningsinteresser.

Et grafisk abstract er en visuel repræsentation af hovedpointen i dit arbejde. Det giver læseren mulighed for ved første øjekast at se en opsummering af din artikel og derefter beslutte sig for at læse den - eller lade være.. I en verden, hvor ingen har tid at spilde, og hvor der er et hav af information til rådighed, er du nødt til at være selvsikker og attraktiv for at nå ud til dit publikum.

Se dette eksempel på en grafisk abstrakt skabt af en mind the graph-bruger i en artikel om Alzheimers sygdom:

Smukt og informativt, ikke? For at se flere brugerfigurer, der er skabt ved hjælp af Mind the Graph's platform, kan du tjekke vores Mind the Graph Experience Blog-artikler.

I Mind the Graph Experience Blog-artikler samler vi mange figurer fra offentliggjorte artikler med en kort forklaring af figurens hovedidé.

Klik her for at begynde at bruge Mind the Graph, den grafiske abstraktmager

Cell Press' retningslinjer for grafiske abstracts 

Trin et | Grundlæggende retningslinjer

 • Dit billede skal være 1200 pixels i kvadrat ved 300 dpi i pdf-, jpeg- eller tiff-format.
 • Visuel identitet: De anbefaler, at man bruger farver, der er i overensstemmelse med og komplementære til de farver, der bruges på Cell Press' hjemmeside. Stærkt mættede, primære farver kan virke distraherende.
 • Skrifttype: Brug Arial, 12-16 punkter. Det grafiske abstrakt er en visuel skabelse, så brug IKKE for meget tekst, kun det nødvendige. Brug få ord og den anbefalede størrelse, fordi mindre skrifttyper vil ikke være kvalificeret online.
 • Det grafiske abstract skal være anderledes end de andre diagrammer i din opgave.

Pas på grafen Du kan indstille lærredet til 1200×1200 og downloade det med 300 dpi i pdf-format. Så du kan skabe hele det grafiske abstract ved hjælp af mind the graph. Det er en god idé til at spare tid og skabe et meget professionelt grafisk abstract til din publikation.

preview_162368 (1)

Trin to | Indhold 

Fokuser på nye fund - den vigtigste information i din artikel.

Prioritér informationen, og husk, at et grafisk abstract er designet til at give læserne en umiddelbar forståelse af artiklens budskab.

Du er nødt til at informere om det grundlæggende og tiltrække læseren til mere information.

 • Inkluder ikke dataelementer af nogen art, alt indhold skal være i en grafisk form.
 • Fremhæv de nye resultater fra den aktuelle artikel, og undgå detaljer fra tidligere litteratur.
 • Undgå at inkludere funktioner, der er mere spekulative (medmindre den spekulative karakter kan tydeliggøres visuelt).

Det kan du læse mere om her.

preview_174520

 

Trin tre | Arrangement 

Illustrationer, fotos, farver og andre visuelle elementer er en allieret til at forbedre det grafiske abstrakt både æstetisk og ved at at rette læserens opmærksomhed mod fokuspunkter af interesse. Det grafiske abstrakt fortæller en historie. Du kan skabe flow ved at forbinde trin i en proces med en linje, eller ved at bruge pile til at pege læserne mod det næste trin.

 • Har en klar start og slutning, "læsning" fra top til bund eller venstre til højre
 • Giv en visuel indikation af den biologiske kontekst for de afbildede resultater (subcellulær placering, vævs- eller celletype, art),
  etc.)
 • Fremhæv en proces eller tydeliggør en pointe
 • Vær fri for distraherende og forstyrrende elementer
image (1)

Alle illustrationer fra Mind the Graph har et designmønster, så du kan blande dem og få en harmonisk kreation. Prøv forskellige farver, skrifttyper og skift størrelse på elementerne for at se mulige arrangementer. Du kan også uploade et fotografi eller et billede af et diagram for at fuldende dit grafiske abstrakt.

Klik her for at begynde at bruge Mind the Graph, den grafiske abstraktmager

Vil du spare tid? Start med skabeloner

Du finder grafiske abstrakte skabeloner på mind the Graph. På den måde behøver du ikke at starte fra et blankt lærred. Vælg den, du bedst kan lide, og indsæt dit indhold. Du kan også redigere sidestørrelsen, så den passer til cellepressens grafiske abstrakte retningslinjer, ændre illustrationerne og tilpasse, som du vil.

Gratis brugere kan visualisere skabelonerne, men ikke redigere dem. Hvis du er en gratis bruger, kan du bruge skabelonen som inspiration til din kreation eller opgrader dit abonnement for at få adgang til alle funktionerne i Mind the Graph.

Husk grafen videnskabelige illustrationer
logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner