Sunteți pe cale să publicați o lucrare pe Cell Press?

Acesta este un moment important pentru oricine se află într-o carieră științifică. După ani de muncă asiduă, publicarea rezultatelor într-o revistă științifică de prestigiu este întotdeauna plină de satisfacții.

În acest moment ați observat probabil că trebuie să creați un rezumat grafic pentru Cell Press, nu-i așa? Uneori, aceasta nu este o sarcină ușoară pentru oamenii de știință. Nu suntem obișnuiți să ne gândim la design, la compoziția și aranjarea imaginilor.

Pentru a vă ajuta în acest sens, am creat acest tutorial, combinând informații din Ghidul Cell Press și sfaturi de design din Atenție la grafic.

De ce am nevoie de un rezumat grafic în primul rând?

Cell Press definește abstractul grafic ca fiind un "o imagine pe un singur panou care este concepută pentru a oferi cititorilor o înțelegere imediată a mesajului pe care trebuie să îl primească în urma articolului." Intenția sa este de a încuraja cercetarea, de a promova cercetarea interdisciplinară. În plus, îi ajută pe cititori să identifice rapid ce lucrări sunt cele mai relevante pentru interesele lor de cercetare.

Un rezumat grafic este o reprezentare vizuală a punctului principal al lucrării dumneavoastră. Acesta permite cititorului să vadă la prima vedere un rezumat al lucrării dvs. și apoi să decidă să o citească - sau nu.. Într-o lume în care nimeni nu mai are timp de pierdut și în care există un ocean de informații, trebuie să fii asertiv și atractiv pentru a ajunge la publicul tău.

Priviți acest exemplu de rezumat grafic creat de un utilizator mind the graph într-o lucrare despre boala Alzheimer:

Frumos și informativ, nu-i așa? Pentru a vedea mai multe figuri de utilizatori create cu ajutorul platformei Mind the Graph, consultați articolele din Mind the Graph Experience Blog.

În articolele din blogul Mind the Graph Experience Blog adunăm multe figuri din lucrări publicate, cu o scurtă explicație despre ideea principală a figurii.

Click aici pentru a începe să utilizați Mind the Graph, Graphical Abstract Maker

Ghidul pentru rezumatul grafic al Cell Press 

Pasul unu | Orientări de bază

 • Imaginea dvs. trebuie să fie de 1200 de pixeli pătrați la 300 dpi în format pdf, jpeg sau tiff.
 • Identitate vizuală: Se recomandă utilizarea unor culori care să fie în concordanță și complementare cu culorile folosite pe site-ul Cell Press. Culorile primare, puternic saturate, pot distrage atenția.
 • Font: Folosiți Arial, 12-16 puncte. Rezumatul grafic este o creație vizuală, așa că NU folosiți prea mult text, ci doar ceea ce este necesar. Folosiți puține cuvinte și dimensiunea recomandată, deoarece fonturi mai mici vor fi neeligibile online.
 • Rezumatul grafic trebuie să fie diferit de celelalte diagrame din lucrarea dumneavoastră.

Pe Atenție la grafic puteți seta pânza la 1200×1200 și să o descărcați în format pdf cu 300dpi. Deci, sunteți capabil să creați întregul abstract grafic folosind mintea graficului. Este o idee bună pentru a economisi timp și pentru a crea un rezumat grafic foarte profesional pentru publicația dvs.

previzualizare_162368 (1)

Pasul doi | Conținut 

Concentrează-te pe noile descoperiri - cele mai importante informații din lucrarea ta.

Stabiliți ordinea de prioritate a informațiilor și nu uitați că un rezumat grafic este conceput pentru a oferi cititorilor o înțelegere imediată a mesajului pe care trebuie să îl înțeleagă cititorii.

Trebuie să informați publicul de bază și să atrageți cititorul pentru mai multe informații.

 • Nu includeți elemente de date de orice tip, tot conținutul trebuie să fie sub formă grafică.
 • Subliniați noile constatări din lucrarea actuală și evitați detaliile din literatura anterioară
 • Evitați includerea unor elemente care sunt mai mult speculative (cu excepția cazului în care natura speculativă poate fi evidențiată vizual).

Puteți citi mai multe despre asta aici.

previzualizare_174520

 

Pasul trei | Aranjament 

Ilustrațiile, fotografiile, culorile și alte elemente vizuale sunt un aliat pentru a îmbunătăți abstractul grafic atât din punct de vedere estetic, cât și prin direcționarea atenției cititorului către punctele de interes. Rezumatul grafic spune o poveste. Puteți crea un flux prin conectarea etapelor unui proces cu o linie sau prin utilizarea săgeților pentru a indica cititorilor spre următoarea etapă.

 • Să aibă un început și un sfârșit clar, "citind" de sus în jos sau de la stânga la dreapta.
 • Furnizați o indicație vizuală a contextului biologic al rezultatelor reprezentate (localizare subcelulară, tip de țesut sau de celulă, specie,
  etc.)
 • Evidențiați un proces sau clarificați un aspect
 • Să fie lipsit de elemente care distrag atenția și care aglomerează.
imagine (1)

Toate ilustrațiile din Mind the Graph au un model de design, astfel încât să le puteți amesteca și să obțineți o creație armonioasă. Încercați diferite culori, fonturi și schimbați dimensiunea elementelor pentru a vedea aranjamentele posibile. De asemenea, puteți încărca o fotografie sau o imagine a unei diagrame pentru a vă completa abstractul grafic.

Click aici pentru a începe să utilizați Mind the Graph, Graphical Abstract Maker

Doriți să economisiți timp? Începeți de la șabloane

Veți găsi șabloane grafice abstracte pe mind the Graph. Astfel, nu trebuie să porniți de la o pânză albă. Alege-l pe cel care ți-a plăcut cel mai mult și esit să inserezi conținutul tău. De asemenea, puteți edita dimensiunea paginii pentru a se potrivi cu liniile directoare ale presei celulare graphical abstract, schimba ilustrațiile și personaliza așa cum doriți.

Utilizatorii gratuiți pot vizualiza șabloanele, dar nu le pot edita. Dacă sunteți utilizator gratuit, puteți utiliza șablonul ca sursă de inspirație pentru creația dvs. sau faceți upgrade la planul dvs. pentru a avea acces la toate caracteristicile Mind the Graph.

țineți cont de graficul ilustrațiilor științifice
logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane