Denne fantastiske artikel bringer statistik, der opsummerer data i XTALKDB. På bare et par minutter har forfatteren lavet en infografik, der forklarer udbredelsen af arterne i XTALKDB.

Kontroller Originalartikel her.

Da mennesker er visuelle væsener, er billeder stadig den bedste måde at forklare din forskning på med så mange detaljer, som du ønsker.

Forskere har udviklet en database, der dokumenterer krydsfeltet mellem specifikke par af signalveje og de arter og væv, hvor de er observeret.

En forskergruppe ledet af Sarah Sam fra Department of Biological Sciences (2016) rapporterede, at receptorers opfattelse af et eksternt signal får aktiviteten af intermediære proteiner til at ændre sig.

Dette resulterer i regulering af transkriptionsfaktorer, som modulerer udtrykket af målgener. For hvert par af pathways registrerer XTalkDB detaljerede oplysninger, der beskriver de eksperimentelle betingelser, hvorunder crosstalk blev opdaget.

Celler vurderer og reagerer på deres miljø via signalveje. En signalvej indeholder typisk et veldefineret sæt af regulatoriske og fysiske interaktioner mellem receptorer, intermediære signalproteiner, transkriptionsfaktorer og målgener.

XTalkDB-hjemmesiden giver forskere en brugervenlig grænseflade til at gennemse oplysninger om krydstale ved at forespørge på en eller flere veje eller molekyler af interesse.

Der indgik 650 par i undersøgelsen.

Grafisk abstrakt drevet af Mind the Graph

succes-sag-XTALKDB-en-database-over-signalveje-crosstalk
Fremstillet med Mind the Graph

Om mulige forbedringer siger han: "Den manuelle kurateringsproces, der ligger til grund for XTalkDB, har sine begrænsninger, især når vi forsøger at udvide databasens dækning.

Vi planlægger at udvikle en ramme for behandling af naturligt sprog, der vil vurdere publikationer baseret på deres sandsynlighed for at dokumentere krydstale. En kurator kan så fokusere på højt rangerede publikationer," indrømmer de.

Artiklernes effekt og ydeevne

Vi kan analysere med Altmetric data, at dette papir er på øverste del af alle metrikker i alle artikler finansieret af NIH i Dimensions.

Brug kraften i infografik til også at booste din artikel. Prøv Mind the Graph!

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner