Jeg er ked af at sige det, men du kan være på vej til at skrive en kedelig opgave. Nej, det har ikke noget at gøre med din studieretning. Men det har noget at gøre med, hvor let det er at forstå dit arbejde.

Der er nogle trin, du kan følge for at mindske dine chancer for at skrive en kedelig opgave:

Fortæl en historie

Læseren vil forvente en logisk tankegang, når han læser din forskning. Hvis dine ideer er forvirrende, vil man næppe blive interesseret i, hvad du siger.

Sig, hvad du mener

Vær ligefrem, og lad være med at tilføje irrelevante oplysninger. Spørg altid dig selv, om disse oplysninger er vigtige for læserens forståelse.

Brug visuelle informationsstrømme

Måske er du ikke så god til at skrive - det er de fleste af os ikke. Sørg derfor for, at læserne nemt kan forstå, hvad din artikel handler om på en anden måde. Eller, hvis du har fulgt de to andre trin perfekt, så gå den ekstra mil og forbedr den endnu mere!

At bruge visuelle flows er måske det vigtigste skridt at følge. Ny forskning bliver udviklet hver dag, men det betyder ikke, at videnskabskommunikation er effektiv.

Ønsker du at blive udgivet? At blive citeret? Eller formidle videnskab på en god måde?
Begynd at bruge videnskabelig infografik.

 

Sørg for, at din forskning ikke bliver en kedelig opgave

Her er et eksempel på, hvordan en "almindelig" avis ville se ud uden videnskabelig infografik:

Skriver du en kedelig opgave?

Og her er den rigtige version af denne artikel:

Skriver du en kedelig opgave?

Visuel information forbedrer læsbarheden, udreder kompleks information og viser, at du mestrer din egen forskning - det lyder måske sjovt, men de fleste forskere kan ikke forklare deres eget arbejde effektivt.

Skriver du en kedelig opgave?

Hvis du tror, at du ikke er klar til at begynde at bruge visuelle flows selv, kan vores indlæg "Hvad gør en infografik god?" kan give dig en lille hånd.

Du har allerede brugt meget tid på at udvikle en fantastisk research. Spild ikke alt dit arbejde på at skrive en kedelig opgave.

Har du brug for hjælp til at skrive din research paper? Tjek denne komplette e-bog om processen med at udarbejde en videnskabelig forskningsartikel.


Download denne e-bog, og lær, hvordan du skriver en attraktiv opgave.

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner