Tämä hämmästyttävä artikkeli tuo esiin tilastoja, joissa on yhteenveto XTALKDB:n tiedoista. Kirjoittaja loi muutamassa minuutissa infograafin, joka selittää lajien jakautumisen XTALKDB:ssä.

Tarkista alkuperäinen artikkeli täällä.

Koska ihmiset ovat visuaalisia olentoja, kuvat ovat edelleen paras tapa selittää tutkimuksesi niin yksityiskohtaisesti kuin haluat.

Tutkijat ovat kehittäneet tietokannan, joka dokumentoi tiettyjen signaalireittiparien ja niiden havaitsemien lajien ja kudosten väliset ristikkäisvaikutukset.

Biologisten tieteiden laitoksen Sarah Samin johtama tutkimusryhmä (2016) raportoi, että ulkoisen signaalin havaitseminen reseptoreissa saa väliproteiinien toiminnan muuttumaan.

Tämä johtaa transkriptiotekijöiden säätelyyn, mikä muuttaa kohdegeenien ilmentymistä. XTalkDB tallentaa jokaisesta polkuparista yksityiskohtaiset tiedot, joissa kuvataan koeolosuhteet, joissa ristikkäisvaikutus havaittiin.

Solut arvioivat ympäristöään ja reagoivat siihen signaalireittien avulla. Signaalireitit sisältävät tyypillisesti hyvin määritellyn joukon reseptorien, välittäjäproteiinien, transkriptiotekijöiden ja kohdegeenien välisiä säätely- ja fyysisiä vuorovaikutuksia.

XTalkDB-verkkosivusto tarjoaa tutkijoille helppokäyttöisen käyttöliittymän, jonka avulla he voivat selata ristikkäisviestintää koskevia tietoja tekemällä kyselyn yhdestä tai useammasta kiinnostavasta reitistä tai molekyylistä.

Tutkimuksessa oli mukana 650 paria.

Graafinen abstrakti, jonka taustalla on Mind the Graph

success-case-XTALKDB-a-database-of-signaling-pathway-crosstalk
Valmistettu Mind the Graph

Keskusteltaessa mahdollisista parannuksista: "XTalkDB:n perustana olevalla manuaalisella kuratointiprosessilla on rajoituksensa, erityisesti kun pyrimme laajentamaan tietokannan kattavuutta.

Aiomme kehittää luonnollisen kielen käsittelykehyksen, joka arvioi julkaisuja sen perusteella, miten todennäköisesti ne dokumentoivat ristikkäisviestintää. Kuraattori voi sitten keskittyä korkealle luokiteltuihin julkaisuihin", he myöntävät.

Paperit Vaikutus ja suorituskyky

Voimme analysoida Altmetric tiedot, että tämä paperi on kaikkien mittareiden ylin osa kaikissa NIH:n rahoittamissa artikkeleissa ulottuvuuksissa.

Hyödynnä infografiikan voimaa myös artikkelisi tehostamiseen. Kokeile Mind the Graph:tä!

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit