En tidslinje-infografik er en god mulighed, hvis du vil vise en metode trin for trin som en laboratorieprotokol eller en kirurgisk procedure. Det er også en måde at forklare et sygdomsforløb på. Se disse eksempler på tidslinjeskabeloner:

Det grafiske abstrakt skabelon er tilgængelig på mind the graphså du ikke behøver at starte fra et blankt lærred. Skabeloner er en stor hjælp til at spare tid og lave et arrangement. De er den bedste måde at starte en kreation på.

Først skal du vælge din foretrukne grafiske abstrakte skabelon. Skift derefter elementer og farver for at få en skræddersyet infografik. Du kan også bruge skabelonerne som inspiration til at skabe din egen model.

preview_180729

Hvis du desuden vil vide, hvordan vores designere skaber en grafisk abstrakt skabelon som disse, kan du se vores videotutorial. Når du ser vores videoer, får du designtips til at skabe noget professionelt og spare tid. Hvis du skal udgive en artikel, lave en præsentation og har en deadline at overholde, vil videovejledninger være en allieret i denne proces.

Hvordan skaber man et grafisk abstrakt?

I denne video forklarer vi, hvordan man laver en infografik med fire trin, men du kan tilpasse den, så den passer til dine behov. Så hvis du har brug for at skabe et grafisk abstrakt, der viser et andet antal trin, skal du bare ændre en lille smule på arrangementet.

 

Hver uge tilføjer vi videovejledninger om vores youtube-kanal. Vores designere producerer videoer med tips og forslag til at skabe et professionelt og attraktivt grafisk abstract eller en præsentation. Målet er at styrke forskere og forbedre kommunikationen inden for videnskab.

Vi tilføjer Nye videoer hver uge. Hold øje med os!

Efter alle disse tips, er du så klar til at begynde at forbedre dine præsentationer og publikationer? Start gratis nu:

Husk grafen videnskabelige illustrationer

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner