Časovna infografika je dobra možnost, če želite korak za korakom prikazati metodologijo, kot je laboratorijski protokol ali kirurški postopek. Prav tako je način za razlago napredovanja bolezni. Oglejte si te primere predlog časovnice:

Grafični izvleček Predloga je na voljo v mislih grafzato vam ni treba začeti s praznim platnom. Predloge so zelo koristne za prihranek časa in določitev dogovora. So najboljši način za začetek ustvarjanja.

Najprej morate izbrati najljubšo grafično abstraktno predlogo. Nato spremenite elemente in barve, da dobite prilagojeno infografiko. Prav tako lahko predloge uporabite kot navdih za ustvarjanje lastnega modela.

predogled_180729

Če želite izvedeti, kako naši oblikovalci ustvarijo grafične abstraktne predloge, kot so te, si oglejte naš videoposnetek. Ob gledanju naših videoposnetkov boste dobili oblikovalske nasvete, s katerimi boste ustvarili nekaj profesionalnega in prihranili čas. Če objavljate članek, ustvarjate predstavitev in se morate držati roka, vam bodo videoposnetki v tem procesu v pomoč.

Kako ustvariti grafični izvleček?

V tem videoposnetku smo razložili, kako narediti infografiko v štirih korakih, vendar jo lahko prilagodite svojim potrebam. Če torej potrebujete grafični izvleček, ki prikazuje drugačno število korakov, samo malo spremenite razporeditev.

 

Vsak teden dodajamo videoposnetke o naš kanal youtube. Naši oblikovalci pripravljajo videoposnetke z nasveti in predlogi za ustvarjanje profesionalnega in privlačnega grafičnega izvlečka ali predstavitve. Cilj je opolnomočiti znanstvenike in izboljšati komunikacijo v znanosti.

Dodajamo novi videoposnetki vsak teden. Ostanite z nami!

Ste po vseh teh nasvetih pripravljeni izboljšati svoje predstavitve in objave? Začnite zdaj brezplačno:

znanstvene ilustracije z grafom

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge