En infografik med tidslinje är ett bra alternativ om du vill visa en metod steg för steg, t.ex. ett labbprotokoll eller ett kirurgiskt ingrepp. Det är också ett sätt att förklara en sjukdomsutveckling. Se dessa exempel på mallar för tidslinjer:

Den grafiska sammanfattningen mall är tillgänglig på mind the graphså att du inte behöver börja från noll. Mallar är mycket användbara för att spara tid och sätta ett arrangemang. De är det bästa sättet att starta en skapelse.

Först måste du välja din favoritmall för grafiska abstraktioner. Ändra sedan element och färger för att få en anpassad infografik. På samma sätt kan du använda mallarna som inspiration för att skapa din egen modell.

förhandsgranskning_180729

Dessutom, om du vill veta hur våra designers skapar en grafisk abstrakt mall som dessa, titta på vår videohandledning. Genom att titta på våra videor får du designtips för att skapa något professionellt och spara tid. Om du ska publicera en uppsats, skapa en presentation och har en deadline att hålla kommer videohandledningar att vara till stor hjälp i den här processen.

Hur skapar man ett grafiskt abstrakt?

I den här videon förklarar vi hur man skapar en infografik med fyra steg, men du kan anpassa den efter dina behov. Så om du behöver skapa ett grafiskt abstrakt som visar ett annat antal steg ändrar du bara arrangemanget lite.

 

Varje vecka lägger vi till videohandledningar om vår youtube-kanal. Våra designers producerar videor med tips och förslag för att skapa ett professionellt och attraktivt grafiskt abstrakt eller en presentation. Målet är att stärka forskare och förbättra kommunikationen inom vetenskapen.

Vi lägger till nya videor varje vecka. Håll ögonen öppna!

Efter alla dessa tips, är du redo att börja förbättra dina presentationer och publikationer? Börja nu gratis:

Tänk på grafen vetenskapliga illustrationer

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar