Vi tillhandahåller mallar till våra användare så att de inte behöver börja från noll. Det är det bästa sättet att spara tid och skapa något iögonfallande.

Det är mycket enkelt att använda en grafisk abstrakt mall. Om du är prenumerant behöver du bara gå till vårt galleri och välj den bästa mallen för dig, klicka på den och börja skapa din infografik. Du kan också välja en mall i din arbetsyta. På så sätt kan du prova olika stilar och välja din favorit. Om du inte är prenumerant kan du använda mallarna som inspiration till ditt skapande eller investera några dollar för att få tillgång till alla graffunktioner.

pop_up_mall

Jag hittade en mall för ett grafiskt abstrakt som jag gillade, men den är inte från mitt studieområde. Vad ska jag göra nu?

Du kan anpassa mallen, ändra färger, ikoner och illustrationer. Alla delar är anpassningsbara så att du kan skapa en exklusiv infografik.

Kolla in vår videohandledning om hur du anpassar en mall:

Varje vecka lägger vi till videohandledningar om vår youtube-kanal. Våra designers producerar videor med tips och förslag för att skapa ett professionellt och attraktivt grafiskt abstrakt eller en presentation. Målet är att stärka forskare och förbättra kommunikationen inom vetenskapen. Vi lägger till nya videor varje vecka. Håll ögonen öppna!

Är du redo att börja?

Tänk på grafen vetenskapliga illustrationer

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar