Παρέχουμε πρότυπα στους χρήστες μας, ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσουν από έναν κενό καμβά. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και να δημιουργήσετε κάτι εντυπωσιακό.

Είναι πολύ απλό να χρησιμοποιήσετε ένα γραφική περίληψη πρότυπο. Αν είστε συνδρομητής απλά μεταβείτε στην γκαλερί μας και επιλέξτε το καλύτερο πρότυπο για εσάς, κάντε κλικ σε αυτό και ξεκινήστε να δημιουργείτε το infographic σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο μέσα στο χώρο εργασίας σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ και να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Αν δεν είστε συνδρομητής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα ως έμπνευση για τη δημιουργία σας ή να επενδύσετε μερικά δολάρια για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του γραφήματος.

pop_up_template

Βρήκα ένα γραφικό πρότυπο περίληψης που μου άρεσε, αλλά δεν είναι από τον τομέα των σπουδών μου. Τι κάνουμε τώρα;

Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρότυπο, να αλλάξετε τα χρώματα, τα εικονίδια και τις απεικονίσεις. Όλα τα στοιχεία είναι προσαρμόσιμα και σας επιτρέπουν να έχετε ένα αποκλειστικό infographic.

Ελέγξτε το βίντεο σεμινάριο για το πώς να προσαρμόσετε ένα πρότυπο:

Κάθε εβδομάδα προσθέτουμε εκπαιδευτικά βίντεο για το κανάλι μας στο youtube. Οι σχεδιαστές μας παράγουν βίντεο με συμβουλές και προτάσεις για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού και ελκυστικού γραφικό αφηρημένο ή παρουσίαση. Ο στόχος είναι να ενδυναμώσει τους επιστήμονες και να βελτιώσει επικοινωνία στο επιστήμη. Προσθέτουμε νέα βίντεο κάθε εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

mind the graph επιστημονικές απεικονίσεις

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα