Vi leverer skabeloner til vores brugere, så de ikke behøver at starte fra et blankt lærred. Det er den bedste måde at spare tid og skabe noget iøjnefaldende på.

Det er meget enkelt at bruge en grafisk abstrakt skabelon. Hvis du er abonnent, skal du bare Gå til vores galleri og vælg den bedste skabelon til dig, klik på den og Begynd at lave din infografik. Du kan også vælge en skabelon i dit arbejdsområde. På den måde kan du prøve forskellige stilarter og vælge din favorit. Hvis du ikke er abonnent, kan du bruge skabelonerne som inspiration til dine kreationer eller investere et par dollars. for at få adgang til alle grafens funktioner.

pop_up_skabelon

Jeg fandt en grafisk abstract-skabelon, som jeg godt kunne lide, men den er ikke fra mit fagområde. Hvad gør jeg nu?

Du kan tilpasse skabelonen, ændre farver, ikoner og illustrationer. Alle elementer kan tilpasses, så du kan få en eksklusiv infografik.

Se vores videovejledning om, hvordan du tilpasser en skabelon:

Hver uge tilføjer vi videovejledninger om vores youtube-kanal. Vores designere producerer videoer med tips og forslag til at skabe et professionelt og attraktivt grafisk abstract eller en præsentation. Målet er at styrke forskere og forbedre kommunikationen inden for videnskab. Vi tilføjer Nye videoer hver uge. Hold øje med os!

Er du klar til at gå i gang?

Husk grafen videnskabelige illustrationer

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner