Uporabnikom zagotavljamo predloge, da jim ni treba začeti s praznega platna. To je najboljši način, da prihranite čas in ustvarite nekaj privlačnega.

Uporaba grafične abstraktne predloge je zelo preprosta. Če ste naročnik, samo Pojdite v našo galerijo in izberite najboljšo predlogo za vas, kliknite nanjo in začnite ustvarjati infografiko. Predlogo lahko izberete tudi znotraj delovnega prostora. Tako lahko preizkusite različne sloge in izberete najljubšega. Če niste naročnik, lahko predloge uporabite kot navdih za svoje ustvarjanje ali pa vložite nekaj dolarjev za dostop do vseh funkcij grafa.

pop_up_template

Našel sem grafično predlogo za povzetek, ki mi je bila všeč, vendar ni z mojega študijskega področja. Kaj zdaj?

Predlogo lahko prilagodite, spremenite barve, ikone in ilustracije. Vse elemente je mogoče prilagoditi in tako ustvariti ekskluzivno infografiko.

Oglejte si naš videoposnetek o prilagajanju predloge:

Vsak teden dodajamo videoposnetke o naš kanal youtube. Naši oblikovalci pripravljajo videoposnetke z nasveti in predlogi za ustvarjanje profesionalnega in privlačnega grafičnega izvlečka ali predstavitve. Cilj je opolnomočiti znanstvenike in izboljšati komunikacijo v znanosti. Dodajamo novi videoposnetki vsak teden. Ostanite z nami!

Ste pripravljeni začeti?

znanstvene ilustracije z grafom

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge