Vi stiller maler til rådighet for brukerne våre, slik at de ikke trenger å starte med blanke ark. Det er den beste måten å spare tid og skape noe iøynefallende på.

Det er veldig enkelt å bruke en grafisk sammendrag mal. Hvis du bare er abonnent gå til galleriet vårt og velg den malen som passer best for deg, klikk på den og Begynn å lage infografikken din. Du kan også velge en mal i arbeidsområdet. På denne måten kan du prøve forskjellige stiler og velge din favoritt. Hvis du ikke er abonnent, kan du bruke malene som inspirasjon til din egen kreasjon eller investere noen få kroner. for å få tilgang til alle funksjonene i grafen.

pop_up_mal

Jeg fant en mal for grafisk sammendrag som jeg likte, men den er ikke fra mitt fagfelt. Hva gjør jeg nå?

Du kan tilpasse malen, endre farger, ikoner og illustrasjoner. Alle elementer kan tilpasses, slik at du kan få et eksklusivt og personlig Infografikk.

Ta en titt på vår video veiledning om hvordan du tilpasser en mal:

Hver uke legger vi til videoveiledninger om vår youtube-kanal. Våre designere produserer videoer med tips og forslag til hvordan du kan skape en profesjonell og attraktiv grafisk abstrakt eller presentasjon. Målet er å styrke forskere og forbedre kommunikasjon i vitenskap. Vi legger til nye videoer hver uke. Følg med!

Er du klar til å begynne?

tenk på grafen vitenskapelige illustrasjoner

logo-abonnement

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Eksklusivt innhold av høy kvalitet om effektiv visuell
kommunikasjon innen vitenskap.

- Eksklusiv guide
- Tips om design
- Vitenskapelige nyheter og trender
- Veiledninger og maler