Ένα χρονοδιάγραμμα infographic είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να παρουσιάσετε μια μεθοδολογία βήμα προς βήμα, όπως ένα εργαστηριακό πρωτόκολλο ή μια χειρουργική διαδικασία. Επίσης είναι ένας τρόπος για να εξηγήσετε την εξέλιξη μιας νόσου. Δείτε αυτά τα παραδείγματα προτύπων χρονοδιαγράμματος:

Η γραφική περίληψη πρότυπο είναι διαθέσιμο στο μυαλό το γράφημα, οπότε δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από έναν κενό καμβά. Τα πρότυπα είναι πολύ χρήσιμα για να εξοικονομήσετε χρόνο και να ορίσετε μια ρύθμιση. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε μια δημιουργία.

Αρχικά πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας γραφικό αφηρημένο πρότυπο. Στη συνέχεια, αλλάξτε τα στοιχεία και τα χρώματα για να έχετε ένα προσαρμοσμένο infographic. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα ως έμπνευση για να δημιουργήσετε το δικό σας μοντέλο.

preview_180729

Επιπλέον, αν θέλετε να μάθετε πώς οι σχεδιαστές μας δημιουργούν ένα γραφικό αφηρημένο πρότυπο όπως αυτά, παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο. Παρακολουθώντας τα βίντεό μας θα λάβετε συμβουλές σχεδιασμού για να δημιουργήσετε κάτι επαγγελματικό και να εξοικονομήσετε χρόνο. Εάν δημοσιεύετε μια εργασία, δημιουργείτε μια παρουσίαση και έχετε να τηρήσετε μια προθεσμία, τα βίντεο-διδασκαλίες θα σας φανούν σύμμαχοι σε αυτή τη διαδικασία.

Πώς να δημιουργήσετε μια γραφική περίληψη;

Σε αυτό το βίντεο εξηγήσαμε πώς να φτιάξετε ένα infographic τεσσάρων βημάτων, αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες. Έτσι, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα γραφικό περίγραμμα που να δείχνει έναν διαφορετικό αριθμό βημάτων, απλώς αλλάξτε λίγο τη διάταξη.

 

Κάθε εβδομάδα προσθέτουμε εκπαιδευτικά βίντεο για το κανάλι μας στο youtube. Οι σχεδιαστές μας παράγουν βίντεο με συμβουλές και προτάσεις για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής και ελκυστικής γραφικής περίληψης ή παρουσίασης. Στόχος είναι να ενδυναμώσουμε τους επιστήμονες και να βελτιώσουμε την επικοινωνία στην επιστήμη.

Προσθέτουμε νέα βίντεο κάθε εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι!

Μετά από όλες αυτές τις συμβουλές, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να βελτιώνετε τις παρουσιάσεις και τις δημοσιεύσεις σας; Ξεκινήστε τώρα δωρεάν:

mind the graph επιστημονικές απεικονίσεις

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα