Aikajana-infografiikka on hyvä vaihtoehto, jos haluat näyttää menetelmän vaiheittain, kuten laboratorioprotokollan tai kirurgisen toimenpiteen. Se on myös tapa selittää sairauden eteneminen. Katso nämä esimerkit aikajanamalleista:

Graafinen tiivistelmä malli on saatavilla mielen kuvaajassa, joten sinun ei tarvitse aloittaa tyhjältä kankaalta. Mallit ovat erittäin hyödyllisiä ajan säästämiseksi ja järjestelyjen määrittämiseksi. Ne ovat paras tapa aloittaa luominen.

Ensin sinun on valittava haluamasi graafinen abstraktiomalli. Muuta sitten elementtejä ja värejä, jotta saat räätälöidyn infografiikan. Samoin voit käyttää malleja inspiraationa oman mallisi luomiseen.

preview_180729

Lisäksi, jos haluat tietää, miten suunnittelijamme luovat tällaiset abstraktit graafiset mallit, katso video-opastus. Videoitamme katsomalla saat suunnitteluvinkkejä, joiden avulla voit luoda jotain ammattimaista ja säästää aikaa. Jos olet julkaisemassa artikkelia, luomassa esitystä ja sinulla on määräaika, johon sinun on päästävä, video-oppaat ovat liittolaisesi tässä prosessissa.

Miten luoda graafinen tiivistelmä?

Tässä videossa selitämme, miten tehdään nelivaiheinen infografiikka, mutta voit mukauttaa sen omiin tarpeisiisi sopivaksi. Jos siis haluat luoda graafisen tiivistelmän, jossa näkyy eri määrä vaiheita, muuta vain hieman järjestelyä.

 

Joka viikko lisäämme video-oppaita seuraavista aiheista meidän youtube-kanava. Suunnittelijamme tuottavat videoita, joissa on vinkkejä ja ehdotuksia ammattimaisen ja houkuttelevan graafisen tiivistelmän tai esityksen luomiseen. Tavoitteena on voimaannuttaa tutkijoita ja parantaa tiedeviestintää.

Lisäämme uudet videot joka viikko. Pysy kuulolla!

Oletko kaikkien näiden vinkkien jälkeen valmis parantamaan esityksiäsi ja julkaisujasi? Aloita nyt ilmaiseksi:

mind the graph tieteelliset kuvitukset

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit