Инфографиката с хронология е добър вариант, ако искате да покажете стъпка по стъпка дадена методология като лабораторен протокол или хирургическа процедура. Също така е начин да обясните развитието на заболяване. Разгледайте тези примери за шаблони на времева линия:

Графичната абстракция Шаблонът е наличен в ума на графиката, така че не е необходимо да започвате от празно платно. Шаблоните са много полезни, за да спестите време и да зададете подредба. Те са най-добрият начин за започване на създаването.

Първо трябва да изберете любимия си графичен шаблон за абстракция. След това променете елементите и цветовете, за да получите персонализирана инфографика. По същия начин можете да използвате шаблоните като вдъхновение, за да създадете свой собствен модел.

Преглед_180729

Освен това, ако искате да разберете как нашите дизайнери създават графични абстрактни шаблони като тези, гледайте нашия видео урок. Гледайки нашите видеоклипове, ще получите съвети за дизайн, за да създадете нещо професионално и да спестите време. Ако публикувате статия, създавате презентация и трябва да спазите краен срок, видеоуроците ще ви бъдат съюзник в този процес.

Как да създадем графично резюме?

В този видеоклип обяснихме как да направите инфографика в четири стъпки, но можете да я адаптирате според нуждите си. Така че, ако трябва да създадете графично резюме, показващо различен брой стъпки, просто променете малко подредбата.

 

Всяка седмица добавяме видео уроци за нашия канал в YouTube. Нашите дизайнери създават видеоклипове със съвети и предложения за създаване на професионално и атрактивно графично резюме или презентация. Целта е да се даде възможност на учените и да се подобри комуникацията в областта на науката.

Добавяме нови видеоклипове всяка седмица. Останете на линия!

След всички тези съвети готови ли сте да започнете да подобрявате презентациите и публикациите си? Започнете сега безплатно:

научните илюстрации на графиката

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони