Een tijdlijn infographic is een goede optie als u een methodiek stap voor stap wilt laten zien zoals een laboratoriumprotocol of een chirurgische ingreep. Ook is het een manier om een ziekteverloop uit te leggen. Bekijk deze voorbeelden van tijdlijnsjablonen:

De grafische samenvatting template is beschikbaar op mind the graphzodat u niet vanaf een leeg canvas hoeft te beginnen. Sjablonen zijn erg handig om tijd te besparen en een indeling te maken. Ze zijn de beste manier om een creatie te beginnen.

Eerst moet u uw favoriete grafische abstracte sjabloon kiezen. Wijzig vervolgens de elementen en kleuren om een aangepaste infographic te krijgen. Ook kunt u de sjablonen gebruiken als inspiratie om uw eigen model te maken.

voorbeeld_180729

Bovendien, als u wilt weten hoe onze ontwerpers een grafisch abstract sjabloon zoals deze maken, bekijk dan onze video tutorial. Als u onze video's bekijkt, krijgt u ontwerptips om iets professioneels te maken en tijd te besparen. Als u een paper publiceert, een presentatie maakt en een deadline moet halen, zijn video tutorials een bondgenoot in dit proces.

Hoe maak je een grafische samenvatting?

In deze video hebben we uitgelegd hoe je een infographic in vier stappen maakt, maar je kunt hem aanpassen aan je behoeften. Dus als je een grafische samenvatting moet maken die een ander aantal stappen laat zien, verander je gewoon een beetje de indeling.

 

Elke week voegen we video tutorials toe over ons youtube kanaal. Onze ontwerpers produceren video's met tips en suggesties om een professionele en aantrekkelijke grafische samenvatting of presentatie te maken. Het doel is om wetenschappers mondiger te maken en de communicatie in de wetenschap te verbeteren.

We voegen nieuwe video's elke week. Blijf op de hoogte!

Ben je na al deze tips klaar om te beginnen met het verbeteren van je presentaties en publicaties? Begin nu gratis:

let op de grafiek wetenschappelijke illustraties

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen