Un infografic cronologic este o opțiune bună dacă doriți să prezentați o metodologie pas cu pas, cum ar fi un protocol de laborator sau o procedură chirurgicală. De asemenea, este o modalitate de a explica evoluția unei boli. Priviți aceste exemple de modele de cronologie:

Rezumatul grafic șablonul este disponibil pe mind the graph, așa că nu trebuie să porniți de la o pânză albă. Șabloanele sunt foarte utile pentru a economisi timp și pentru a stabili un aranjament. Ele reprezintă cea mai bună modalitate de a începe o creație.

În primul rând, trebuie să vă alegeți șablonul grafic abstract preferat. Apoi schimbați elementele și culorile pentru a avea un infografic personalizat. De asemenea, puteți folosi șabloanele ca sursă de inspirație pentru a vă crea propriul model.

previzualizare_180729

În plus, dacă doriți să aflați cum creează designerii noștri un șablon grafic abstract ca acesta, urmăriți tutorialul nostru video. Urmărind videoclipurile noastre vei primi sfaturi de design pentru a crea ceva profesional și a economisi timp. Dacă publicați o lucrare, creați o prezentare și aveți un termen limită de respectat, tutorialele video vă vor fi un aliat în acest proces.

Cum se creează un rezumat grafic?

În acest videoclip am explicat cum să realizăm un infografic în patru pași, dar îl puteți adapta pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Așadar, dacă aveți nevoie să creați un rezumat grafic care să prezinte un număr diferit de pași, trebuie doar să schimbați puțin aranjamentul.

 

În fiecare săptămână adăugăm tutoriale video pe canalul nostru youtube. Designerii noștri produc videoclipuri cu sfaturi și sugestii pentru a crea un rezumat sau o prezentare grafică profesională și atractivă. Scopul este de a împuternici oamenii de știință și de a îmbunătăți comunicarea în domeniul științei.

Noi adăugăm videoclipuri noi în fiecare săptămână. Rămâneți conectați!

După toate aceste sfaturi, sunteți gata să începeți să vă îmbunătățiți prezentările și publicațiile? Începeți acum, gratuit:

țineți cont de graficul ilustrațiilor științifice

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane