Obstaja zastarela predstava, da je življenje znanstvenika izolirano in da izvaja poskuse samo iz radovednosti. V resnici moramo sporočati in deliti rezultate, da bi pridobili sredstva za svoje raziskave ter vplivali na znanstveni svet in družbo na splošno. Zato je zelo pomembno, da znamo predstaviti znanstvene podatke. Vse več profesorjev od svojih študentov zahteva slike visoke kakovosti. Prav tako številne znanstvene revije zahtevajo grafične izvlečke za objavo članka. Če morate ustvariti tudi boljše grafične izvlečke, lahko uporabite mind the graph za ustvarjanje profesionalnih grafičnih izvlečkov in predstavitev svojih znanstvenih podatkov.

Imamo veliko učencev, ki uporabljajo graf. Vendar veste, da znanstveno življenje ni lahko in včasih je težko najti denar za vlaganje v naše delo. Zaradi tega mnogi profesorji spodbujajo svoje študente in podpirajo finančne stroške za uporabo platforme. Poleg tega je zelo enostavno dobiti račun, tako da univerza sama povrne plačila.

Če ste profesor in želite izboljšati predstavitev dela svojih študentov, nam pišite. Zagotovili vam bomo vso podporo, ki jo vaši učenci potrebujejo, da se naučijo ustvarjati boljše grafične povzetke in predstavitve. Tako bodo lahko uživali v naši knjižnici s tisoči znanstvenih ilustracij. Prav tako vam zagotovimo račune z vsemi finančnimi podatki, ki jih potrebujete za povračilo stroškov s strani univerze.

Oglejte si nekaj prednosti, ki jih prinaša članstvo v programu Premium:

 

Zahtevajte nove ilustracije "na zahtevo

Storitev "na zahtevo" je glavna razlika med brezplačnimi uporabniki in uporabniki storitve Premium. Če ne najdete ilustracije, ki jo potrebujete, brez skrbi! Kot uporabnik Premium lahko nove ilustracije zahtevate brez dodatnih stroškov.

"Najlepša hvala za prejšnje ikone ptic in parazitov, ki so videti zelo dobro! Danes bi rad prosil za še 3 vrste ptic:

  • evropski turbulentni golob (če je mogoče, v sedečem položaju in v letu)
  • Wilsonov nevihtnik (v letu)
  • Dolgorepa raca (samec in samica)"

daa

 

Ohranjanje slik v zasebnem načinu

Na portalu Mind the Graph boste ustvarili profil, ki ga boste lahko uporabljali kot portfelj svojih stvaritev in podatkov. Če pa ne želite deliti nobene stvaritve, jo lahko preklopite v zasebni način. Javni ali zasebni način za svoje stvaritve lahko izberete le, če ste uporabnik premium. Vse stvaritve brezplačnih uporabnikov so v javnem načinu.

giphy-5-1

 

Ustvarjanje predstavitev

 

Pomemben del dela znanstvenika je sodelovanje na znanstvenih kongresih in predstavitev novih rezultatov. Vendar pa ni vedno enostavno organizirati informacij na lep način, da bi pritegnili pozornost občinstva. Z mislijo na graf lahko prenehate z dolgočasnimi predstavitvami. Uporabniki Premium imajo na voljo neomejeno število diapozitivov.

 

Neomejeno nalaganje slik

 

Slike lahko naložite v graf in jih uporabite v svojih stvaritvah. Če torej želite uvoziti svoje znanstvene podatke in grafe ali katero koli drugo sliko, je za vas najboljša možnost premijski načrt. Brezplačni uporabniki lahko naložijo le 1 sliko.

Kot primer si oglejte to čudovito infografiko s 5 slikami, ki jih je naložil uporabnik:

infografico_rui (2)

Če si želite ogledati več prednosti, ki jih ima uporabnik Premium, kliknite tukaj. Če se počutite pripravljeni, lahko začnete zdaj:

get_updated

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge