Υπάρχει μια ξεπερασμένη ιδέα ότι η ζωή ενός επιστήμονα είναι να είναι απομονωμένος, κάνοντας πειράματα μόνο από περιέργεια. Στην πραγματικότητα, πρέπει να επικοινωνούμε και να μοιραζόμαστε τα αποτελέσματά μας για να εξασφαλίσουμε κονδύλια για την έρευνά μας και να επηρεάσουμε τον επιστημονικό κόσμο και την κοινωνία γενικότερα. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να παρουσιάζουμε επιστημονικά δεδομένα. Όλο και περισσότεροι καθηγητές ζητούν από τους φοιτητές τους εικόνες υψηλής ποιότητας. Επίσης, πολλά επιστημονικά περιοδικά ζητούν γραφικές περιλήψεις για να δημοσιεύσουν μια εργασία. Εάν χρειάζεται να δημιουργήσετε και καλύτερες γραφικές περιλήψεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το mind the graph για να δημιουργήσετε επαγγελματικές γραφικές περιλήψεις και παρουσιάσεις των επιστημονικών σας δεδομένων.

Έχουμε πολλούς μαθητές που χρησιμοποιούν το mind the graph. Ωστόσο, ξέρετε ότι η επιστημονική ζωή δεν είναι εύκολη και μερικές φορές είναι δύσκολο να βρούμε τα χρήματα για να επενδύσουμε στη δουλειά μας. Εξαιτίας αυτού, πολλοί καθηγητές ενθαρρύνουν τους φοιτητές τους, υποστηρίζοντας το οικονομικό κόστος για τη χρήση της πλατφόρμας. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να λάβετε ένα τιμολόγιο, οπότε το ίδιο το Πανεπιστήμιο επιστρέφει τις πληρωμές.

Συνεπώς, αν είστε καθηγητής και θέλετε να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο οι φοιτητές σας παρουσιάζουν τις εργασίες τους, γράψτε μας. Θα σας παρέχουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζονται οι φοιτητές σας για να μάθουν πώς να δημιουργούν καλύτερες γραφικές περιλήψεις και παρουσιάσεις. Έτσι, μπορούν να απολαύσουν τη βιβλιοθήκη μας με χιλιάδες επιστημονικές απεικονίσεις. Επίσης, σας παρέχουμε τιμολόγια με όλα τα οικονομικά στοιχεία που χρειάζεστε για να αποζημιωθείτε από το Πανεπιστήμιο.

Δείτε μερικά από τα οφέλη του να είσαι premium χρήστης:

 

Ζητήστε νέες απεικονίσεις 'on demand'

Η υπηρεσία "κατά παραγγελία" είναι η κύρια διαφορά μεταξύ των χρηστών Free και των χρηστών Premium. Αν δεν βρείτε την απεικόνιση που χρειάζεστε, μην ανησυχείτε! Ως premium χρήστης, μπορείτε να ζητήσετε νέες εικονογραφήσεις χωρίς επιπλέον κόστος.

"Πολλές ευχαριστίες για τα προηγούμενα εικονίδια πουλιών και παρασίτων που φαίνονται πολύ καλά! Σήμερα θα ήθελα να ζητήσω 3 ακόμη είδη πουλιών:

  • Ευρωπαϊκό τρυγόνι (καθιστό και σε πτήση αν είναι δυνατόν)
  • Καταιγιδοπετρίτης Wilson (σε πτήση)
  • Πάπια με μακριά ουρά (αρσενικό και θηλυκό)"

daa

 

Διατηρήστε τις εικόνες σε ιδιωτική λειτουργία

Θα δημιουργήσετε ένα προφίλ στο Mind the Graph το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χαρτοφυλάκιο της δημιουργίας σας και των δεδομένων σας. Ωστόσο, αν υπάρχει κάποια δημιουργία που δεν θέλετε να μοιραστείτε, μπορείτε να την θέσετε σε ιδιωτική λειτουργία. Είναι δυνατό να επιλέξετε δημόσια ή ιδιωτική λειτουργία για τις δημιουργίες σας μόνο αν είστε premium χρήστης. Όλες οι δημιουργίες των δωρεάν χρηστών βρίσκονται σε δημόσια λειτουργία.

giphy-5-1

 

Δημιουργία παρουσιάσεων

 

Σημαντικό μέρος του να είσαι επιστήμονας είναι να συμμετέχεις σε επιστημονικά συνέδρια και να παρουσιάζεις νέα αποτελέσματα. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να οργανώσετε τις πληροφορίες με όμορφο τρόπο ώστε να τραβήξετε την προσοχή του ακροατηρίου σας. Με το mind the Graph μπορείτε να σταματήσετε τις βαρετές παρουσιάσεις. Οι χρήστες Premium έχουν απεριόριστο αριθμό διαφανειών στη διάθεσή τους.

 

Απεριόριστες μεταφορτώσεις εικόνων

 

Μπορείτε να ανεβάσετε τις εικόνες σας για να θυμάστε το γράφημα και να τις χρησιμοποιήσετε στις δημιουργίες σας. Έτσι, αν θέλετε να εισάγετε τα επιστημονικά σας δεδομένα και διαγράμματα ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα, το premium πακέτο είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να ανεβάσουν μόνο 1 εικόνα.

Για παράδειγμα, δείτε αυτό το όμορφο infographics με 5 εικόνες που ανέβασε ο χρήστης:

infografico_rui (2)

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα οφέλη από το να είστε premium χρήστης κάντε κλικ εδώ. Αλλά αν αισθάνεστε έτοιμοι, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα:

get_updated

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα