On olemassa vanhentunut ajatus, että tiedemiehen elämä on eristäytynyttä ja että hän tekee kokeita vain uteliaisuudesta. Itse asiassa meidän on kommunikoitava ja jaettava tuloksia, jotta saamme rahoitusta tutkimuksellemme ja jotta voimme vaikuttaa tiedemaailmaan ja yhteiskuntaan yleensä. Siksi on erittäin tärkeää osata esittää tieteellistä tietoa. Yhä useammat professorit vaativat opiskelijoiltaan laadukkaita kuvia. Myös monet tiedelehdet pyytävät graafisia tiivistelmiä artikkelin julkaisemista varten. Jos haluat myös luoda parempia graafisia tiivistelmiä, voit käyttää mind the graph -ohjelmaa luodaksesi ammattimaisia graafisia tiivistelmiä ja esityksiä tieteellisille tiedoillesi.

Meillä on monia oppilaita, jotka käyttävät mind the graphia. Tiedät kuitenkin, ettei tiedemaailman elämä ole helppoa, ja joskus on vaikea löytää rahaa työhömme. Tämän vuoksi monet professorit kannustavat opiskelijoitaan tukemalla alustan käytön taloudellisia kustannuksia. Lisäksi on erittäin helppoa saada lasku, joten yliopisto itse korvaa maksut.

Jos siis olet professori ja haluat parantaa opiskelijoidenne työn esitystapaa, kirjoita meille. Tarjoamme kaiken tuen, jota opiskelijasi tarvitsevat oppiakseen luomaan parempia graafisia tiivistelmiä ja esityksiä. Näin he voivat nauttia kirjastostamme, jossa on tuhansia tieteellisiä kuvituksia. Lisäksi toimitamme laskut, joissa on kaikki taloudelliset tiedot, joita tarvitset saadaksesi korvauksen yliopistolta.

Katso joitakin premium-käyttäjänä olemisen etuja:

 

Pyydä uusia kuvituksia 'pyynnöstä'

"Tilauspalvelu" on suurin ero ilmaiskäyttäjien ja Premium-käyttäjien välillä. Jos et löydä tarvitsemaasi kuvitusta, ei hätää! Premium-käyttäjänä voit pyytää uusia kuvituksia ilman lisäkustannuksia.

"Suuret kiitokset edellisistä lintu- ja loiskuvakkeista, jotka näyttävät erittäin hyviltä! Tänään haluaisin pyytää vielä 3 lintulajia:

  • Turturikyyhky (istuen ja lentäen, jos mahdollista)
  • Wilsonin myrskypöllö (lennossa)
  • Pitkäpyrstöankka (uros ja naaras)"

daa

 

Pidä kuvat yksityisessä tilassa

Luot Mind the Graph:hen profiilin, jota voidaan käyttää portfoliona luomuksistasi ja tiedoistasi. Jos kuitenkin on jokin luomus, jota et halua jakaa, voit laittaa sen yksityiseen tilaan. Voit valita julkisen tai yksityisen tilan luomuksillesi vain, jos olet premium-käyttäjä. Kaikki ilmaiskäyttäjien luomukset ovat julkisessa tilassa.

giphy-5-1

 

Luo esityksiä

 

Tärkeä osa tiedemiehenä toimimista on osallistua tieteellisiin kongresseihin ja esitellä uusia tuloksia. Aina ei kuitenkaan ole helppoa järjestää tietoa kauniisti, jotta se kiinnittäisi yleisön huomion. Mind the Graphin avulla voit lopettaa tylsät esitykset.. Premium-käyttäjillä on käytettävissä rajoittamaton määrä dioja.

 

Rajoittamaton kuvien lataaminen

 

Voit ladata kuvia, jotta voit käyttää niitä omissa luomuksissasi. Jos siis haluat tuoda tieteellisiä tietoja ja kaavioita tai muita kuvia, premium-paketti on sinulle paras vaihtoehto. Ilmaiskäyttäjät voivat ladata vain 1 kuvan.

Katso esimerkiksi tätä kaunista infografiikkaa, jossa on 5 käyttäjän lataamaa kuvaa:

infografico_rui (2)

Jos haluat nähdä lisää premium-käyttäjän etuja, klikkaa tästä. Mutta jos tunnet olevasi valmis, voit aloittaa nyt:

get_updated

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit