Det finns en föråldrad idé om att livet som forskare är att vara isolerad och göra experiment bara av nyfikenhet. I själva verket behöver vi kommunicera och dela resultat för att få medel till vår forskning och påverka den vetenskapliga världen och samhället i allmänhet. Därför är det mycket viktigt att veta hur man presenterar vetenskapliga data. Allt fler professorer efterfrågar bilder av hög kvalitet till sina studenter. Även många vetenskapliga tidskrifter efterfrågar grafiska sammanfattningar för att publicera en artikel. Om du också behöver skapa bättre grafiska sammanfattningar kan du använda mind the graph för att skapa professionella grafiska sammanfattningar och presentationer av dina vetenskapliga data.

Vi har många studenter som använder mind the graph. Men du vet att det vetenskapliga livet inte är lätt och ibland är det svårt att hitta pengar att investera i vårt arbete. Därför uppmuntrar många professorer sina studenter att stödja den finansiella kostnaden för att använda plattformen. Dessutom är det väldigt enkelt att få en faktura, så universitetet ersätter själv betalningarna.

Så om du är professor och vill förbättra hur dina studenter presenterar sitt arbete, skriv till oss. Vi ger dina studenter allt stöd de behöver för att lära sig att skapa bättre grafiska sammanfattningar och presentationer. De kan också använda vårt bibliotek med tusentals vetenskapliga illustrationer. Vi tillhandahåller också fakturor med alla ekonomiska uppgifter som du behöver för att få ersättning från universitetet.

Se några fördelar med att vara premiumanvändare:

 

Begär nya illustrationer "på begäran

"On demand"-tjänsten är den stora skillnaden mellan gratisanvändare och premiumanvändare. Om du inte hittar den illustration du behöver behöver du inte oroa dig! Som premiumanvändare kan du begära nya illustrationer utan extra kostnad.

"Stort tack för de tidigare fågel- och parasitikonerna som ser väldigt bra ut! Idag skulle jag vilja be om ytterligare 3 fågelarter:

  • Europeisk turturduva (sittande och i flykt om möjligt)
  • Wilsons stormfågel (i flykten)
  • Långsvansad and (hane och hona)"

daa

 

Behåll bilder i privat läge

Du kommer att skapa en profil på Mind the Graph som kan användas som en portfölj för dina skapelser och dina data. Men om det finns någon skapelse du inte vill dela, kan du sätta i privat läge. Det är möjligt att välja offentligt eller privat läge för dina skapelser endast om du är en premiumanvändare. Alla skapelser från gratisanvändare är i offentligt läge.

giphy-5-1

 

Skapa presentationer

 

En viktig del av att vara forskare är att delta i vetenskapliga kongresser och presentera nya resultat. Det är dock inte alltid lätt att organisera informationen på ett vackert sätt för att fånga publikens uppmärksamhet. Med mind the Graph kan du få slut på tråkiga presentationer. Premiumanvändare har ett obegränsat antal bilder tillgängliga.

 

Obegränsad uppladdning av bilder

 

Du kan ladda upp dina bilder för att tänka på grafen och använda i dina skapelser. Om du vill importera dina vetenskapliga data och diagram eller någon annan bild är premiumplanen det bästa alternativet för dig. Gratisanvändare kan bara ladda upp 1 bild.

Ta till exempel denna vackra infografik med 5 bilder som laddats upp av användaren:

infografico_rui (2)

Om du vill se fler fördelar med att vara premiumanvändare klickar du här. Men om du känner dig redo kan du börja nu:

get_updated

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar