Съществува остаряла представа, че животът на един учен е да бъде изолиран и да прави експерименти само от любопитство. Всъщност ние трябва да общуваме и да споделяме резултатите, за да получаваме средства за нашите изследвания и да оказваме влияние върху научния свят и обществото като цяло. Затова е много важно да знаем как да представяме научни данни. Все повече професори изискват от своите студенти изображения с високо качество. Също така много научни списания изискват графични резюмета, за да публикуват дадена статия. Ако имате нужда да създадете и по-добри графични резюмета, можете да използвате mind the graph за създаване на професионални графични резюмета и презентации на вашите научни данни.

Имаме много ученици, които използват графиката. Знаете обаче, че научният живот не е лесен и понякога е трудно да намерим пари, които да инвестираме в работата си. Поради тази причина много професори насърчават своите студенти, като подкрепят финансовите разходи за използване на платформата. Освен това е много лесно да се получи фактура, така че самият университет да възстанови плащанията.

Затова, ако сте преподавател и искате да подобрите начина, по който студентите ви представят работата си, пишете ни. Ние ще осигурим цялата подкрепа, от която се нуждаят вашите ученици, за да се научат как да създават по-добри графични резюмета и презентации. Така те ще могат да се възползват от нашата библиотека с хиляди научни илюстрации. Също така предоставяме фактури с всички финансови данни, които са ви необходими, за да ви бъдат възстановени от университета.

Вижте някои предимства на това да сте премиум потребител:

 

Заявяване на нови илюстрации "при поискване

Услугата "при поискване" е основната разлика между безплатните и премиум потребителите. Ако не намерите илюстрацията, която ви трябва, не се притеснявайте! Като премиум потребител можете да заявите нови илюстрации без допълнителни разходи.

"Много благодаря за предишните икони на птици и паразити, които изглеждат много добре! Днес бих искал да помоля за още 3 вида птици:

  • Европейски гълъб (седнал и в полет, ако е възможно)
  • Буревестник на Уилсън (в полет)
  • Дългоопашата патица (мъжка и женска)"

даа

 

Запазване на изображенията в частен режим

Ще създадете профил в Mind the Graph, който може да се използва като портфолио на вашите творения и данни. Въпреки това, ако има някакво творение, което не искате да споделяте, можете да го поставите в частен режим. Възможно е да изберете публичен или частен режим за вашите творения само ако сте премиум потребител. Всички творения на безплатните потребители са в публичен режим.

giphy-5-1

 

Създаване на презентации

 

Важна част от работата на учените е да участват в научни конгреси и да представят нови резултати. Не винаги обаче е лесно да организирате информацията по красив начин, за да привлечете вниманието на аудиторията. С помощта на Graph можете да спрете скучните презентации. Премиум потребителите имат на разположение неограничен брой слайдове.

 

Неограничено качване на изображения

 

Можете да качвате свои изображения, за да се съобразявате с графиката и да ги използвате в творенията си. Така че, ако искате да импортирате научните си данни и графики или друго изображение, премиум планът е най-добрият вариант за вас. Безплатните потребители могат да качват само 1 изображение.

Като пример вижте тази красива инфографика с 5 изображения, качени от потребителя:

infografico_rui (2)

Ако искате да видите повече предимства на премиум потребителя, кликнете тук. Но ако се чувствате готови, можете да започнете сега:

get_updated

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони