Există o idee învechită conform căreia viața unui om de știință trebuie să fie izolată, făcând experimente doar din curiozitate. De fapt, trebuie să comunicăm și să împărtășim rezultatele pentru a obține fonduri pentru cercetările noastre și pentru a avea un impact asupra lumii științifice și a societății în general. Astfel, este foarte important să știm cum să prezentăm datele științifice. Din ce în ce mai mulți profesori solicită studenților lor imagini de înaltă calitate. De asemenea, multe reviste științifice solicită rezumate grafice pentru a publica o lucrare. Dacă aveți nevoie să creați și voi rezumate grafice mai bune, puteți folosi mind the graph pentru a crea rezumate grafice profesionale și prezentări pentru datele voastre științifice.

Avem mulți elevi care folosesc graficul în minte. Cu toate acestea, știți că viața științifică nu este ușoară și uneori este greu să găsim bani pentru a investi în munca noastră. Din acest motiv, mulți profesori își încurajează studenții, susținând costul financiar pentru a utiliza platforma. În plus, este foarte ușor să obțineți o factură, astfel încât Universitatea însăși să ramburseze plățile.

Astfel, dacă sunteți profesor și doriți să îmbunătățiți modul în care studenții dumneavoastră își prezintă lucrările, scrieți-ne. Vă vom oferi tot sprijinul de care studenții dvs. au nevoie pentru a învăța cum să creeze rezumate și prezentări grafice mai bune. Astfel, ei se pot bucura de biblioteca noastră cu mii de ilustrații științifice. De asemenea, vă punem la dispoziție facturi cu toate detaliile financiare de care aveți nevoie pentru a fi rambursat de Universitate.

Uitați-vă la unele dintre avantajele de a fi un utilizator premium:

 

Solicitați noi ilustrații "la cerere

Serviciul "la cerere" este diferența majoră între utilizatorii Free și utilizatorii Premium. Dacă nu găsiți ilustrația de care aveți nevoie, nu vă faceți griji! În calitate de utilizator Premium, puteți solicita noi ilustrații fără costuri suplimentare.

"Multe mulțumiri pentru pictogramele anterioare ale păsărilor și paraziților care arată foarte bine! Astăzi aș dori să vă cer încă 3 specii de păsări:

  • Porumbei turturești europeni (stând și în zbor, dacă este posibil)
  • Pitulicea lui Wilson (în zbor)
  • Rață cu coadă lungă (mascul și femelă)"

daa

 

Păstrați imaginile în modul privat

Veți crea un profil pe Mind the Graph care poate fi folosit ca portofoliu al creației și datelor dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă există vreo creație pe care nu doriți să o împărtășiți, o puteți pune în modul privat. Este posibil să alegeți modul public sau privat pentru creațiile dvs. doar dacă sunteți utilizator premium. Toate creațiile utilizatorilor gratuiți sunt în modul public.

giphy-5-1

 

Creați prezentări

 

O parte importantă a statutului de om de știință constă în participarea la congrese științifice și în prezentarea de noi rezultate. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să organizezi informațiile într-un mod frumos pentru a atrage atenția publicului. Cu mind the Graph puteți opri prezentările plictisitoare. Utilizatorii Premium au la dispoziție un număr nelimitat de diapozitive.

 

Încărcări nelimitate de imagini

 

Vă puteți încărca imaginile pentru a vă aminti graficul și a le folosi în creațiile dumneavoastră. Astfel, dacă doriți să importați date și grafice științifice sau orice altă imagine, planul premium este cea mai bună opțiune pentru dvs. Utilizatorii gratuiți pot încărca doar 1 imagine.

Ca un exemplu, priviți această infografie frumoasă cu 5 imagini încărcate de utilizator:

infografico_rui (2)

Dacă doriți să vedeți mai multe beneficii de a fi utilizator premium, faceți clic aici. Dar dacă vă simțiți pregătit, puteți începe acum:

get_updated

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane