Er bestaat een achterhaald idee dat het leven van een wetenschapper erin bestaat zich af te zonderen en alleen voor de nieuwsgierigheid te experimenteren. Eigenlijk moeten we communiceren en resultaten delen om fondsen voor ons onderzoek te krijgen en invloed uit te oefenen op de wetenschappelijke wereld en de samenleving in het algemeen. Het is dus heel belangrijk te weten hoe je wetenschappelijke gegevens presenteert. Steeds meer professoren vragen hun studenten om beelden van hoge kwaliteit. Ook veel wetenschappelijke tijdschriften vragen om grafische samenvattingen om een artikel te publiceren. Als u ook betere grafische samenvattingen moet maken, kunt u mind the graph gebruiken om professionele grafische samenvattingen en presentaties van uw wetenschappelijke gegevens te maken.

We hebben veel studenten die mind the graph gebruiken. Maar u weet dat het wetenschappelijke leven niet gemakkelijk is en dat het soms moeilijk is om geld te vinden om in ons werk te investeren. Daarom moedigen veel professoren hun studenten aan om de financiële kosten voor het gebruik van het platform te dragen. Bovendien is het heel gemakkelijk om een factuur te krijgen, zodat de universiteit zelf de betalingen terugbetaalt.

Dus, als u een professor bent en de manier waarop uw studenten hun werk presenteren wilt verbeteren, schrijf ons dan. Wij bieden alle ondersteuning die uw studenten nodig hebben om te leren hoe ze betere grafische samenvattingen en presentaties kunnen maken. Zo kunnen ze genieten van onze bibliotheek met duizenden wetenschappelijke illustraties. Wij leveren ook facturen met alle financiële gegevens die u nodig hebt om terugbetaald te worden door de universiteit.

Bekijk enkele voordelen van een premium gebruiker:

 

Nieuwe illustraties 'op aanvraag' aanvragen

De "on demand" service is het grote verschil tussen Gratis gebruikers en Premium gebruikers. Als u niet de illustratie vindt die u nodig hebt, geen zorgen! Als Premium-gebruiker kunt u zonder extra kosten nieuwe illustraties aanvragen.

"Veel dank voor de vorige vogel en parasiet iconen die er erg goed uitzien! Vandaag wil ik nog 3 vogelsoorten vragen:

  • Europese tortelduif (zittend en in vlucht indien mogelijk)
  • Wilson's stormvogel (tijdens de vlucht)
  • Langstaarteend (mannetje en vrouwtje)"

daa

 

Bewaar beelden in privé modus

Je maakt een profiel aan op Mind the Graph dat gebruikt kan worden als portfolio van je creatie en je gegevens. Echter, als er een creatie die je niet wilt delen, kunt u in prive-modus. Het is mogelijk om te kiezen voor publieke of prive-modus voor uw creaties alleen als je een premium gebruiker. Alle creaties van gratis gebruikers staan in openbare modus.

giphy-5-1

 

Presentaties maken

 

Een belangrijk onderdeel van wetenschap is het deelnemen aan wetenschappelijke congressen en het presenteren van nieuwe resultaten. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de informatie op een mooie manier te organiseren om de aandacht van je publiek te trekken. Met mind the Graph kun je stoppen met saaie presentaties. Premium gebruikers hebben een onbeperkt aantal dia's beschikbaar.

 

Onbeperkt uploaden van afbeeldingen

 

U kunt uw afbeeldingen uploaden om op de grafiek te letten en in uw creaties te gebruiken. Dus, als u uw wetenschappelijke gegevens en grafieken of andere afbeeldingen wilt importeren, is het premium plan de beste optie voor u. Gratis gebruikers kunnen slechts 1 afbeelding uploaden.

Kijk als voorbeeld naar deze prachtige infografiek met 5 afbeeldingen die de gebruiker heeft geüpload:

infografico_rui (2)

Als u meer voordelen wilt zien van een premium gebruiker klik hier. Maar als u er klaar voor bent, kunt u nu beginnen:

get_updated

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen