Poznate občutek, ko odkrijete izjemno orodje ali programsko opremo? Vem, občutek je odličen. A potem začnete razmišljati, kaj vse še morda pogrešate, in si želite, da bi obstajal način, kako izvedeti za več uporabnih orodij. V znanstvenih člankih je vedno navedeno, kakšno programsko opremo so avtorji uporabili. Kaj pa, če bi lahko te informacije dobili veliko hitreje z brskalnikom po znanstvenih orodjih? Če vam je ta zamisel všeč, morate poznati LabWorm.

brskalnik z orodjem labworm

LabWorm je zbiralnik znanstvenih spletnih orodij. Znanstvenikom omogoča, da ste na tekočem z najnovejšimi in najpomembnejšimi orodji za svoje raziskave. Člani programa LabWorm tedensko prejemajo e-pošto s petimi najbolj svežimi orodji - tako boste vedno na tekočem."

Na njihovem spletnem mestu lahko poiščete znanstvena orodja glede na vrsto, ki jo potrebujete, in se o njih pozanimate. Če poznate čudovito orodje ali ste ga razvili iz nič, je to super! Registrirajte ga na LabWorm in ga delite s prijatelji. Prav tako lahko glasujete za najboljše orodje tedna in ste obveščeni o novostih.

Podjetje Mind the Graph, ki želi pomagati znanstvenikom po vsem svetu, je zdaj tudi na LabWorm! Za nas lahko glasujete in povezavo delite s svojimi prijatelji! Zdaj lahko vsakdo izve za Mind the Graph in izboljša svoje raziskave s čudovitimi znanstvenimi ilustracijami.brskalnik z orodjem labwormOk, kaj imata skupnega LabWorm in Mind the Graph? Veliko naših ciljev je enakih:

  • Izboljšanje znanstvene komunikacije
  • Ustavite zapravljanje časa v znanstvenem življenju
  • Opolnomočenje znanstvenikov
  • Znanost je na voljo vsakomur in kadar koli.

Poleg tega smo obe platformi izdelali znanstveniki za znanstvenike.

 

Podjetniške ideje spreminjajo znanost, saj jo delajo zabavno in dosegljivo, kot bi vedno morala biti. Ne zapravljajte več časa in se z LabWormom in Mind the Graph seznanite z novimi trendi!brskalnik z orodjem labworm

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge