Hallo, wissenschafts liebhaber! Ta teden Mind the Graph je v Nemčiji in nemški blog je objavil o nas! Od nemškega trga lahko pričakujemo veliko!

nemški blog

Signaut je pisal o ideji za Mind the Graph in kako se povezuje. znanost in oblikovanje. Poleg tega so poudarili, da Mind the Graph raziskuje področje na trgu, ki še nikoli ni bilo raziskano:

"Mind the Graph je našel vogal, ki ga obstoječi trg še ni obravnaval: znanstveniki, raziskovalci, inovacijske organizacije in univerze. Mind the Graph izboljšuje študije in predstavitev rezultatov na način, da hitro doseže določeno občinstvo. Tako uporaba Mind the Graph pomeni pridobiti več pozornosti znanstveni revije." Prevedeno iz prvotnega prispevka.

Začetek novega podjetja in iskanje načina, kako doseči občinstvo, sta bila zahtevna. Kljub temu smo iz dneva v dan bolj prepričani o svoji vlogi v znanosti. komunikacija. Prav tako imamo neverjetno uporabnikom, ki jih zanima večja prepoznavnost njihovih raziskav in objava boljših člankov. V zvezi s to temo Signaut komentira tudi zgodbo Mind the Graph in kako daleč smo prišli:

"Uporabniki te platforme prihajajo z odličnih univerz, kot so Univerza Stanford, Harvard in Univerza v Londonu. Infografike, izdelane na platformi Mind the Graph, je mogoče najti v študijah in predstavitvah uporabnikov. Ena od najpomembnejših infografik, narejenih s pomočjo Mind the Graph, govori o razmerju med Virus Zika in mikrocefalijo, ki so na voljo na internetu." Prevedeno iz prvotnega prispevka.

Naš generalni direktor Fabrício Pamplona je komentiral nemški trg in njegovo pomembnost v Mind the Graph. Od tega potovanja v Nemčijo lahko pričakujemo veliko!

AAEAAQAAAAAAAALwAAAAAAJDhlNzg3ODNkLTEwM2YtNGI1OS1hZDk0LWQ0NTQxOWQ0NjJjNA"Nemčija je za nas že postala pomemben trg. Na poslovnem potovanju bomo lokalno predstavili platformo in storitve, pojasnili težave in seveda poskrbeli za prepoznavnost blagovne znamke." Dr. Fabricio Pamplona

 

Mind the Graph ponuja rešitev za znanstvenike, ki imajo težave z deljenjem informacij na učinkovit način: znanstvene infografike. Oglejte si našo platformo!

nemški trg

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge