Hallo, wissenschafts liebhaber! Săptămâna aceasta Mind the Graph este în Germania și un blog german a postat despre noi! Ne putem aștepta la lucruri mari de pe piața germană!

blog german

Signaut a scris despre ideea din spatele Mind the Graph și modul în care aceasta face legătura între știință și design. În plus, aceștia au subliniat faptul că Mind the Graph explorează un domeniu de pe piață care nu a mai fost explorat până acum:

"Mind the Graph a găsit un colț care nu a fost încă abordat de piața existentă: oamenii de știință, cercetătorii, organizațiile de inovare și universitățile. Mind the Graph îmbunătățește studiile și reprezentarea rezultatelor într-un mod care să ajungă rapid la publicuri specifice. Astfel, utilizarea Mind the Graph înseamnă obținerea unei atenții sporite din partea revistelor științifice." Tradus din postul original.

A fost o provocare să începem o nouă afacere și să găsim o modalitate de a ajunge la publicul nostru. Cu toate acestea, pe zi ce trece, suntem tot mai siguri de rolul nostru în comunicarea științifică. De asemenea, avem utilizatori extraordinari interesați să obțină mai multă vizibilitate pentru cercetările lor și să publice lucrări mai bune. În legătură cu acest subiect, Signaut comentează, de asemenea, povestea Mind the Graph și cât de departe am ajuns:

"Utilizatorii acestei platforme provin de la universități excelente, cum ar fi Universitatea Stanford, Harvard și Universitatea din Londra. Infografiile realizate la Mind the Graph pot fi regăsite în studiile și prezentările utilizatorilor. Una dintre cele mai importante infografice realizate cu ajutorul Mind the Graph este despre relația dintre virusul Zika și microcefalie, disponibilă pe internet." Tradus din postul original.

Directorul nostru general, Fabrício Pamplona, a comentat despre piața germană și importanța acesteia pentru Mind the Graph. Ne putem aștepta la lucruri minunate din această călătorie în Germania!

AAEAAAQAAAAAAAAAALwAAAAJDhlNzg3ODNkLTEwM2YtNGI1OS1hZDk0LWQ0NTQxOWQ0NjJJNA"Germania a devenit deja o piață importantă pentru noi. Prin intermediul călătoriei noastre de afaceri vom reprezenta la nivel local platforma și serviciile, vom explica problemele și, bineînțeles, vom face cunoscut brandul" Dr. Fabricio Pamplona

 

Mind the Graph oferă o soluție pentru oamenii de știință care se luptă cu schimbul de informații într-un mod eficient: infografice științifice. Aruncați o privire la platforma noastră!

piața germană

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane