Mind the Graph și LabCollector lucrează în sfârșit împreună! Acum puteți avea toate infografiile dvs. realizate la Mind the Graph disponibile în LabCollector Eletronic Lab Notebook (ELN).
Nu vă amintiți ce este ELN? Permiteți-mi să vă împrospătez memoria:

Folosind LabCollector, puteți avea propriul dvs. caiet de laborator Eletronic Lab Notebook (ELN). ELN vă permite să căutați și să documentați experimentele. Asta înseamnă că puteți gestiona și urmări mai eficient proiectele curente pe care le aveți.

Deci, ce este mai exact parteneriatul dintre Mind the Graph și LabCollector?

Ei bine, acum puteți accesa infografiile realizate la Mind the Graph în bara de instrumente a ELN-ului dumneavoastră. Totul funcționează cu pluginul Mind the Graph sus în bara de instrumente, așa cum se arată mai jos:

LabCollector

Acest plugin își propune să ajute oamenii de știință care doresc să își ducă cercetările la un nou nivel.

Modul în care o facem este prin creație:

  • Diagrame pentru a explica protocoalele experimentelor dvs.
  • Postere de conferință și figuri pentru lucrarea dumneavoastră
  • Prezentări pentru cluburile de jurnaliști și întâlnirile de laborator
  • Un rezumat grafic ucigaș pentru lucrarea ta de cercetare

Și toate acestea cu ajutorul ELN.

Nu mai pierdeți fișiere sau căutați date timp de ore întregi! Cu acest parteneriat, vă puteți organiza cu ușurință toate materialele de cercetare și vă puteți construi lucrarea științifică. De asemenea, puteți partaja totul cu colegii de laborator, astfel încât aceștia să vă poată urmări procesul de cercetare - repetați un experiment, revizuiți o lucrare, adăugați informații noi într-un singur loc.

Dacă doriți să aflați puțin mai multe despre ideea din spatele LabCollector, consultați postarea noastră "LabCollector vă va schimba stilul de viață în cercetare“.

Există multe instrumente științifice care vă pot îmbunătăți cercetarea și vă pot face viața mult mai ușoară în calitate de om de știință. La Mind the Graph, vom căuta mereu noi parteneri uimitori care doresc să lucreze cu noi, rămâneți pe fază!

LabCollector

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane