Το Mind the Graph και το LabCollector συνεργάζονται επιτέλους! Τώρα μπορείτε να έχετε όλα τα infographics που δημιουργήσατε στο Mind the Graph διαθέσιμα στο LabCollector Eletronic Lab Notebook (ELN).
Δεν θυμάστε τι είναι ο ELN; Επιτρέψτε μου να σας φρεσκάρω τη μνήμη:

Χρησιμοποιώντας το LabCollector, μπορείτε να έχετε το δικό σας Eletronic Lab Notebook (ELN). Το ELN σας επιτρέπει να αναζητάτε και να τεκμηριώνετε πειράματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε πιο αποτελεσματικά τα τρέχοντα έργα που έχετε.

Ποια ακριβώς είναι λοιπόν η συνεργασία μεταξύ του Mind the Graph και της LabCollector;

Λοιπόν, τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα infographics που δημιουργήσατε στο Mind the Graph στη γραμμή εργαλείων του ELN σας. Όλα λειτουργούν με το πρόσθετο Mind the Graph στη γραμμή εργαλείων, όπως φαίνεται παρακάτω:

LabCollector

Αυτό το πρόσθετο στοχεύει να βοηθήσει τους επιστήμονες που είναι πρόθυμοι να οδηγήσουν την έρευνά τους σε ένα νέο επίπεδο.

Ο τρόπος με τον οποίο το κάνουμε αυτό είναι με τη δημιουργία:

  • Διαγράμματα για να εξηγήσετε τα πρωτόκολλα των πειραμάτων σας
  • Αφίσες συνεδρίων και στοιχεία για την εργασία σας
  • Παρουσιάσεις για τις λέσχες περιοδικών και τις εργαστηριακές συναντήσεις σας
  • Μια εξαιρετική γραφική περίληψη για την ερευνητική σας εργασία

Και όλα αυτά με τη βοήθεια του ELN.

Τέρμα πια η απώλεια των αρχείων σας ή η αναζήτηση δεδομένων για ώρες! Με αυτή τη συνεργασία, μπορείτε να οργανώσετε εύκολα όλο το ερευνητικό σας υλικό και να δημιουργήσετε την επιστημονική σας εργασία. Επίσης, μπορείτε να μοιράζεστε τα πάντα με τους συναδέλφους σας στο εργαστήριο, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την ερευνητική σας διαδικασία - να επαναλαμβάνουν ένα πείραμα, να αναθεωρούν μια εργασία, να προσθέτουν νέες πληροφορίες σε ένα μόνο μέρος.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιδέα πίσω από το LabCollector, δείτε την ανάρτησή μας "Το LabCollector θα αλλάξει τον τρόπο ζωής σας στην έρευνα“.

Υπάρχουν πολλά επιστημονικά εργαλεία για να βελτιώσετε την έρευνά σας και να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη ως επιστήμονας. Στο Mind the Graph, θα αναζητούμε πάντα νέους καταπληκτικούς συνεργάτες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, μείνετε συντονισμένοι!

LabCollector

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα