Mind the Graph и LabCollector най-накрая работят заедно! Сега всички ваши инфографики, направени в Mind the Graph, могат да бъдат достъпни в LabCollector Eletronic Lab Notebook (ELN).
Не си спомняте какво е ELN? Позволете ми да опресня паметта ви:

С помощта на LabCollector можете да имате свой собствен електронен лабораторен бележник (ELN). ELN ви позволява да търсите и документирате експерименти. Това означава, че можете да управлявате и проследявате по-ефективно текущите проекти, които имате.

И така, какво точно представлява партньорството между Mind the Graph и LabCollector?

Сега можете да получите достъп до инфографиките, направени в Mind the Graph, в лентата с инструменти на вашата ELN. Всичко работи с приставката Mind the Graph в лентата с инструменти, както е показано по-долу:

LabCollector

Този плъгин има за цел да помогне на учените, които желаят да издигнат своите изследвания на ново ниво.

Начинът, по който го правим, е чрез създаване:

  • Диаграми за обяснение на протоколите на вашите експерименти
  • Плакати и фигури за вашата работа на конференцията
  • Презентации за вашите клубове за списания и лабораторни срещи
  • Убийствено графично резюме за вашия научен труд

И всичко това с помощта на ELN.

Вече не губете файловете си и не търсете данни с часове! Благодарение на това партньорство можете лесно да организирате целия си изследователски материал и да създадете своя научен документ. Също така можете да споделяте всичко с колегите си от лабораторията, за да могат да следят изследователския ви процес - да повторят експеримент, да преработят статия, да добавят нова информация само на едно място.

Ако искате да научите малко повече за идеята на LabCollector, вижте нашата публикация "LabCollector ще промени начина ви на живот в областта на научните изследвания“.

Съществуват много научни инструменти, които могат да подобрят изследванията ви и да улеснят живота ви като учен. В Mind the Graph винаги ще търсим нови невероятни партньори, които искат да работят с нас, следете ни!

LabCollector

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони