Săptămâna aceasta, Overleaf a publicat un articol de la Mind the Graph. Directorul nostru general Fabricio Pamplona a scris despre integrarea celor două platforme!

Știi cât durează să termini de scris o lucrare, nu? Ei bine, cum ar fi dacă ați putea avea o platformă în care toți autorii să scrie împreună și să configureze textul așa cum doresc? Asta este ceea ce face Overleaf. Overleaf este un sistem colaborativ de scriere și publicare care face ca întregul proces de producere a lucrărilor academice să fie mult mai rapid.

În plus, Overleaf este partener cu Oxford University Press, F1000 Cercetare și Collabratec gratuit al IEEE. Toate acestea pentru a accelera procesul de publicare a lucrărilor științifice.

Ideea din spatele Overleaf se completează perfect cu obiectivul Mind the Graph de a descâlci știința prin legături vizuale și creative. Fiecare platformă se concentrează pe părți distincte ale publicațiilor științifice și, atunci când sunt integrate, îmbunătățesc comunicarea în domeniul științei. Din acest motiv, lucrăm acum împreună și ne ajutăm utilizatorii să se potrivească cu ambele platforme.

Începeți cu Mind the Graph

În primul rând: intrați pe site-ul nostru!

Pasul 1. Mergeți pe site-ul nostru și faceți clic pe Start for free. În continuare, vă veți putea înscrie!

pe verso

 

Pasul 2. Faceți clic pe "Create new file". Puteți alege între un șablon sau un spațiu de lucru gol. Dacă alegeți să începeți în alb, vor fi disponibile trei opțiuni de mărime.

pe verso

 

Pasul 3. În partea stângă, veți găsi o bară de instrumente. Faceți clic pe "Icons" și căutați ilustrațiile dorite folosind etichetele din caseta de căutare. Platforma noastră vă va ajuta în căutare prin indicarea etichetelor aferente sub caseta de căutare. Dacă doriți să începeți o nouă căutare, curățați etichetele anterioare făcând clic pe butonul "X".

pe verso

 

Pasul 4. De asemenea, în bara de instrumente din stânga puteți găsi opțiuni de text, forme, grafice și fundal. În plus, puteți încărca imagini în spațiul dvs. de lucru făcând clic pe "Uploads" (Încărcări).

pe verso

 

Pasul 5. Când ați terminat, faceți clic pe "Download" și alegeți modul de salvare a lucrării!

pe verso

 

Mind the Graph are un sistem de salvare automată pentru a vă ajuta să nu vă pierdeți munca. Cu toate acestea, vă puteți salva proiectul după cum doriți, făcând clic pe butonul "Save".

Important! Versiunea gratuită are unele limitări. Cu toate acestea, la un preț redus, puteți trece la versiunea premium. Verificați toate avantajele aici.

pe verso

Finalizați cu integrarea Overleaf

Fiecare lucrare pe care o creați la Mind the Graph poate fi importată în Overleaf. Urmați acești pași:

Pasul 1. Dați click pe download și alegeți formatul în care doriți să vă descărcați lucrarea.

pe verso

 

Pasul 2. Veți vedea o casetă cu opțiuni de partajare și un link. Deschideți acel link într-o filă nouă.

pe verso

 

Pasul 3. Faceți clic cu butonul din dreapta deasupra imaginii și selectați opțiunea "Copy Image Address" (Copiați adresa imaginii).

pe verso

 

Pasul 4. Mergeți la Overleaf și înscrieți-vă! Apoi, alegeți un nou proiect.

pe verso

 

Pasul 5. În partea stângă, faceți clic pe "Add files" (Adăugați fișiere) și selectați opțiunea "URL".

pe verso

 

Pasul 6. Lipiți URL-ul din Mind the Graph și sunteți gata de a utiliza creația dvs. la Overleaf!

pe verso

 

Totul este gata! Ești gata să încerci?pe verso

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane