Hallo, wissenschafts liebhaber! Tällä viikolla Mind the Graph on Saksassa ja saksalainen blogi kirjoitti meistä! Voimme odottaa suuria asioita Saksan markkinoilta!

saksalainen blogi

Signaut kirjoitti Mind the Graph:n taustalla olevasta ideasta. ja miten se yhdistää tiede ja suunnittelu. Lisäksi he korostivat, että Mind the Graph tutkii markkinoilla alaa, jota ei ole koskaan aiemmin tutkittu:

"Mind the Graph on löytänyt nurkan, jota nykyiset markkinat eivät ole vielä käsitelleet: tiedemiehet, tutkijat, innovaatio-organisaatiot ja yliopistot. Mind the Graph parantaa tutkimuksia ja tulosten esittämistä siten, että se tavoittaa tietyt kohderyhmät nopeasti. Näin ollen Mind the Graph:n käyttäminen tarkoittaa sitä, että saadaan enemmän huomiota seuraavilta tahoilta tieteellinen lehdet." Käännetty alkuperäisestä viestistä.

Uuden yrityksen perustaminen ja keinon löytäminen yleisömme tavoittamiseksi on ollut haastavaa. Olemme kuitenkin päivä päivältä varmempia roolistamme tieteessä. viestintä. Lisäksi meillä on hämmästyttävä käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan enemmän näkyvyyttä tutkimuksilleen ja julkaisemaan parempia artikkeleita. Signaut kommentoi tässä yhteydessä myös Mind the Graph:n tarinaa ja sitä, miten pitkälle olemme päässeet:

"Alustan käyttäjät tulevat erinomaisista yliopistoista, kuten Stanfordin yliopistosta, Harvardista ja Lontoon yliopistosta. Mind the Graph:ssä tehdyt infografiikat löytyvät käyttäjien tutkimuksista ja esityksistä. Yksi tärkeimmistä Mind the Graph:n avulla tehdyistä infografiikoista käsittelee suhdetta seuraavien välillä Zika-virus ja mikrokefalia, saatavilla Internetissä." Käännetty alkuperäisestä viestistä.

Toimitusjohtajamme Fabrício Pamplona kommentoi Saksan markkinoita ja niiden toimintaa. merkitys Mind the Graph:hen. Voimme odottaa suuria asioita tältä Saksan-matkalta!

AAEAAQAAAAAAAAAALwAAAAAAJDhlNzg3ODNkLTEwM2YtNGI1OS1hZDk0LWQ0NTQxOWQ0NjJjNA"Saksasta on jo tullut meille tärkeä markkina-alue. Liikematkalla edustamme paikallisesti alustaa ja palveluita, selitämme asioita ja tietenkin teemme brändiä tunnetuksi"." Tohtori Fabricio Pamplona

 

Mind the Graph tarjoaa ratkaisun tiedemiehille, jotka kamppailevat tiedon jakamisen kanssa tehokkaalla tavalla: tieteelliset infografiikat. Tutustu alustaan!

Saksan markkinat

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit