Hallå, vetenskapens liebhaber! Denna vecka Mind the Graph är i Tyskland och en tysk blogg har skrivit om oss! Vi kan förvänta oss stora saker från den tyska marknaden!

tysk blogg

Signaut skrev om idén bakom Mind the Graph och hur den kopplas samman vetenskap och design. Dessutom framhöll de att Mind the Graph utforskar ett område på marknaden som aldrig tidigare utforskats:

"Mind the Graph har hittat ett hörn som ännu inte har adresserats av den befintliga marknaden: vetenskapsmän, forskare, innovationsorganisationer och universitet. Mind the Graph förbättrar studier och resultatpresentation på ett sätt som snabbt når specifika målgrupper. Att använda Mind the Graph innebär således att få mer uppmärksamhet från vetenskaplig tidskrifter." Översatt från originalinlägget.

Att starta en ny verksamhet och hitta ett sätt att nå ut till vår publik har varit utmanande. Men för varje dag som går blir vi mer säkra på vår roll inom vetenskapen kommunikation. Vi har också fantastisk användare som är intresserade av att få mer synlighet för sin forskning och publicera bättre artiklar. I samband med detta kommenterar Signaut också historien om Mind the Graph och hur långt vi har kommit:

"Användarna av denna plattform kommer från utmärkta universitet som Stanford University, Harvard och University of London. Infografiken som skapats på Mind the Graph kan hittas i användarnas studier och presentationer. En av de viktigaste infografikerna som skapats med hjälp av Mind the Graph handlar om förhållandet mellan Zika-viruset och mikrocefali, som finns tillgängliga på Internet." Översatt från originalinlägget.

Vår VD, Fabrício Pamplona, kommenterade den tyska marknaden och dess betydelse till Mind the Graph. Vi kan förvänta oss stora saker från denna resa till Tyskland!

AAEAAQAAAAAAAALwAAAAJDhlNzg3ODNkLTEwM2YtNGI1OS1hZDk0LWQ0NTQxOWQ0NjJjNA"Tyskland har redan blivit en viktig marknad för oss. Genom vår affärsresa kommer vi att representera plattformen och tjänsterna lokalt, förklara problem och naturligtvis göra varumärket känt." Dr Fabricio Pamplona

 

Mind the Graph erbjuder en lösning för forskare som kämpar med att dela information på ett effektivt sätt: vetenskaplig infografik. Ta en titt på vår plattform!

tyska marknaden

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar