Hallo, wissenschafts liebhaber! Deze week is Mind the Graph in Duitsland en een Duitse blog heeft over ons gepost! We kunnen grote dingen verwachten van de Duitse markt!

Duitse blog

Signaut schreef over het idee achter Mind the Graph en hoe het wetenschap en design met elkaar verbindt. Daarnaast benadrukten zij dat Mind the Graph een gebied in de markt verkent dat nog nooit eerder is verkend:

"Mind the Graph heeft een hoek gevonden die nog niet door de bestaande markt is aangesproken: wetenschappers, onderzoekers, innovatieorganisaties en universiteiten. Mind the Graph verbetert studies en resultaten representatie op een manier om specifieke doelgroepen te bereiken in een snel spoor. Zo betekent het gebruik van Mind the Graph het verkrijgen van meer aandacht van wetenschappelijke tijdschriften." Vertaald uit oorspronkelijke post.

Een nieuw bedrijf starten en een manier vinden om ons publiek te bereiken was een uitdaging. Toch zijn we elke dag zekerder van onze rol in de wetenschapscommunicatie. Ook hebben we geweldige gebruikers die meer zichtbaarheid willen voor hun onderzoek en betere artikelen willen publiceren. Over dit onderwerp geeft Signaut ook commentaar op het verhaal van Mind the Graph en hoe ver we zijn gekomen:

"De gebruikers van dit platform zijn afkomstig van uitstekende universiteiten zoals Stanford University, Harvard en de Universiteit van Londen. De infographics gemaakt op Mind the Graph zijn terug te vinden in de studies en presentaties van de gebruikers. Een van de belangrijkste infographics gemaakt met Mind the Graph is over de relatie tussen het Zika-virus en microcefalie, beschikbaar op internet." Vertaald uit oorspronkelijke post.

Onze CEO, Fabrício Pamplona gaf commentaar op de Duitse markt en het belang ervan voor Mind the Graph. We kunnen grote dingen verwachten van deze reis naar Duitsland!

AAEAAQAAAALwAAJDhlNzg3ODNkLTEwM2YtNGI1OS1hZDk0LWQ0NTQxOWQ0NjJNA"Duitsland is al een belangrijke markt voor ons geworden. Via onze zakenreis zullen we lokaal het platform en de diensten vertegenwoordigen, zaken uitleggen en natuurlijk het merk bekend maken." Dr. Fabricio Pamplona

 

Mind the Graph biedt een oplossing voor wetenschappers die worstelen met het delen van informatie op een effectieve manier: wetenschappelijke infographics. Neem een kijkje op ons platform!

duitse markt

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen